Produkt- og applikationsspecialist til det tekniske salgsteam

Hoyer er en fremadstormende international virksomhed specialiseret i elektriske motorer med fokus på både tilfredse kunder og glade medarbejdere. Vil du være B2B-kundens sparringspartner og gatekeeper på tværs af landegrænser mellem salgsafdelingen og teknik/SCM?

Du videreformidler teknisk information effektivt og præcist

Som en del af den tekniske salgsafdeling i Europa vil du arbejde tæt sammen med interne og eksterne salgsafdelinger og yde daglig support i et tempofyldt miljø. Du er bindeleddet mellem teknikken og salg, der videreformidler og fortolker information i begge retninger.

Dine hovedopgaver inkluderer bl.a.:

  • At være en pålidelig teknisk rådgiver for salgsteamet vedrørende tekniske henvendelser.
  • Håndtering af flere tekniske forespørgsler og udarbejdelse af løsningsforslag med kort varsel.
  • Bekræftelse af, at produkterne overholder kundens tekniske specifikationer i samarbejde med Salg.

Du bliver en del af et dynamisk team bestående af syv medarbejdere i Hadsten og syv medarbejdere i en teknisk afdeling i Ningbo, Kina.

Omfattende erfaring med elektroteknik og ambitioner om altid at levere den bedste service

Vi ser gerne, at du de seneste par år har oparbejdet en stærk teknisk viden, indsigt og interesse i anvendelsen elektriske motorer, som du bruger, når du støtter/rådgiver kunden.

Du har en uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau inden for elektroteknik. Og du er foran på point, hvis du er bekendt med funktionerne og anvendelsen af frekvensomformere.

Desuden beskriver du dig selv som:

  • organiseret og detaljeorienteret.
  • særdeles dedikeret, og at du har en stærk drivkraft – både selvstændigt og i teamet.
  • en sikker kommunikatør især på det tekniske engelsk.
  • den, der trives bedst i et højt tempo i et dynamisk miljø.

”Vi er afhængige af hinanden og den måde, vi arbejder sammen på.”

Hvorfor du vil opleve, at medarbejdertilfredsheden altid er en topprioritet hos Hoyer. Du er i øjenhøjde med din chef, og på globalt plan vil du få knap 200 engagerede og erfarne kollegaer, der med åben kommunikation og en stærk teamspirit samarbejder på tværs af funktioner, afdelinger og landegrænser. Gennem dine spændende og alsidige arbejdsopgaver får du selvfølgelig også muligheden for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Søg stillingen