IT-systemarkitekt

Du er en udadvendt og tillidsskabende IT-systemarkitekt, der holder den faglige fane højt, og som har mod på at arbejde med nogle af Danmarks allerstørste virksomheder.

Design og implementering af IT-strategier

Som IT-systemarkitekt hos Bone Consult kommer du til at rådgive, designe og implementere forskellige infrastrukturløsninger – baseret på bl.a. Microsoft-teknologier og VMware. Helt konkret kommer du til at arbejde med:

  • Udarbejdelse af kravspecifikationer og dokumentation samt kvalitetssikre leverancer.
  • Implementere datacentre- og Cloud-baserede løsninger.
  • IT-sikkerhed og disaster recovery.

Jobbet varetages enten fra kontoret i Aalborg, Vejle eller Ballerup.

Problemknuser inden for IT-infrastruktur

Du sidder måske i en IT-afdeling eller i et konsulenthus og har lyst til at være med på en vækstrejse, styrke dine faglige kompetencer og bruge mindre tid på det administrative. Det kan også være, at du bare har lyst til at prøve noget nyt.

Det er dog væsentligt, at du har minimum 5 års erfaring fra design og drift af IT-infrastruktur, en udpræget forretnings- og procesforståelse og evne til at sætte sig ind i kundens problemstillinger.

Vi forventer, at du anvender din logiske tilgang til at løse mangeartede udviklingsopgaver, og at du har stiftet bekendtskab med følgende:

  • Infrastrukturanalyse
  • VMware, Citrix platform og Microsoft SQL
  • Erfaring med netværk og IT-sikkerhed (eks. Watchguard, Juniper, Cisco ASA, Cisco Meraki og HP Aruba firewall)
  • Azure
  • HCI fra Pivot3

Som person er du nysgerrig og holder dig løbende opdateret på det teknologiske plan. Du har en god formidlingsevne og tillidsskabende fremtoning/adfærd, hvor du trives med mange kontaktflader og samarbejdsrelationer.

Uformel tone, hvor arbejdsglæde og trivsel er i højsædet

Bone Consult søger netop dig, der har lyst til at blive en del af et fantastisk team, der fagligt spiller i superligaen, men som har alle fordelene af at være lille og agil i tilgangen til at løse kundens udfordringer.

Du får et spændende og udviklende job i en uformel og ambitiøs organisation, hvor omtanke, rådighed og ordentlighed, parret med humor, er i højsædet.

Søg stillingen