HW-tekniker

Er du teamorienteret og selvstændig? Og har du lyst eller flair til at arbejde med Storage / Server HW?

Bred vifte af HW-opgaver og support af datacentre

Med reference til CTO hos Nordic Computers indgår du i et dygtigt hardware produktionsteam, hvor dit fokus bliver test og refurbishment af Datacenter hardware udstyr. Du vil indgå i et stærkt test-/produktionsteam, hvor du vil arbejde med konfiguration og test af servere, storage, netværk etc.

I hverdagen skal du:

  • Arbejde på tværs af alle typer HW og brands.
  • Indgå i HW-test- og produktionsteam, hvor du arbejder med at konfigurere og teste HW-systemer

Din dagligdag kommer til at foregå på vores lokation i Nørresundby.

Teamspirit og solid erfaring inden for HW

Du er uddannet inden for HW, men det er ikke centralt, om du specifikt er uddannet servicetekniker, elektriker, radiomekaniker eller noget helt fjerde.

Du behøver ikke at have erfaring med datacenter-udstyr, men det er essentielt, at du har mindst 3-5 års erfaring med elektronisk HW herunder servicering og fejlretning.

Du har selvfølgelig kendskab til MS Office pakken, men vi ser også gerne, at du har erfaring med:

  • Servere: IBM, HP, Lenovo, Dell
  • Storage: Hitachi, EMC, DELL, NetApp, IBM, HPE
  • Netværk: Cisco, Brocade, HP, IBM, Juniper

Da meget af dit arbejde vil være i samarbejde med dine tekniker kollegaer, vores sælgere og lager personale, er det vigtigt, at du kan begå dig godt i teams, mens du også er i stand til at arbejde selvstændigt.

Her investeres i medarbejderne!

Du tilbydes selvfølgelig en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer. Herudover får den rette kandidat mulighed for på sigt at specialisere sig til HW-tekniker level 2 og 3, og opnå dyb ekspertise i et snævert HW-område. Nordic Computer har en flad organisationsstruktur, hvilket bidrager til en positiv arbejdskultur, hvor der er rig mulighed for indflydelse og frihed under ansvar.

Søg stillingen