Revisor

Det er dit job at pege på, hvor kunden kan effektivisere og få mere ud af sin virksomhed. Hos Kovsted og Skovgård vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende opgaver og rådgiver kunder.

Skarp på økonomien og effektiv sparring med kunderne

Kovsted & Skovgårds målsætning er at omsætte regnskab og nøgletal til nye muligheder og potentialer, der sikrer, at deres kunder altid er på økonomisk forkant.

Du er med til at sikre den gode kundeoplevelse til et bredt udsnit af det danske erhvervsliv. hvor dit fokus er på opbygning af langvarige kunderelationer og med primære opgaver som:

  • Selvstændig kundeportefølje og direkte kundekontakt
  • Medansvar i gennemførsel af revision, gennemgang, diverse erklærings- og revisionsopgaver
  • Regnskabsudarbejdelse
  • Rådgivning inden for regnskab, revision, skat og moms – tilpasset dit erfaringsniveau
  • Specialopgaver, herunder omstruktureringer, budgetter og generationsskifter m.v., som er tilpasset dit niveau

Du kan enten få base på kontoret i Aarhus eller Ebeltoft – det afhænger af din bopæl.

Højt ambitionsniveau og motiveret efter at lære mere

Du kan være i sidste del af din uddannelse som cand.merc.aud. eller HD(R), eller du kan have flere års erfaring fra revisionsbranchen – det er ikke afgørende, Kovsted & Skovgård matcher dit niveau!

Din tilgang til opgaverne er med øje for løsninger, og du lader dig ikke begrænse af udfordringer. Din selvstændighed gør dig i stand til at træffe beslutninger, men samtidig er du fleksibel og empatisk.

Struktur er for dig en selvfølgelighed, ligesom du også ved, at rettidig rapportering, tydelig forventningsafstemning og effektive processer er afgørende for et godt samarbejde.

Måske er det også dig, der kommer med optimeringsforslag og nye vinkler på tingene.

”Ansøg nu og bliv en af vores vigtigste aktiver”

Selvom virksomheden er en del af den ambitiøse revisorbranche, kan de godt lide familieliv og fritid. Hos Kovsted og Skovgård er glade medarbejdere en del af deres vigtigste aktiver, hvorfor der opfordres til at kombinere et spændende arbejdsliv med tid og overskud til familie, fritid og venner. Det tror de nemlig på, at der kommer bedre revision og rådgivning ud af i sidste ende.

Overarbejde kan i visse perioder ikke helt undgås, men de kvitterer med en pakke, som modsvarer dette og en frihed, som gør, at dit liv er i balance.

Søg stillingen