Forhandlerkonsulent til Sjælland

Brænder du for et interessant og udviklende job i byggebranchen? Så bliv en del af salgsteamet i en spændende, solid og velfunderet virksomhed.

Vedligeholdende salg og relationsopbygning

Forhandlerkonsulenten er en del af Cembrits eksterne salgsafdeling. Afdelingen er delt op i Projektsalg, Forhandlersalg og Håndværkersalg, og du vil indgå i forhandlerteamet sammen med 4 kollegaer.

Dine daglige opgaver indebærer bl.a.:

  • Vedligeholdende salg til eksisterende kunder, byggemarkeder og trælaster.
  • Opbygning og vedligeholdelse af relationer til dine forhandlere.
  • Opfølgning på projekter samt afsluttende salg i samarbejde med projektkonsulenter.
  • Deltagelse i messer og kundearrangementer.

Du får et job med frie rammer og hjemmekontor.

Kommerciel tilgang med kunde- og salgsfokus

Det er ikke et must, at du kommer med erfaring fra byggebranchen, men du har erfaring fra en lignende rolle, f.eks. som kørende sælger. Du har en kommerciel tilgang til dine opgaver, og du forstår værdien af et stærkt fagligt netværk. Hertil kan du dokumentere gode salgsresultater.

Du tager effektivt hånd om dine arbejdsopgaver med et godt humør, og du nyder at være i kontakt med mange mennesker hver dag. Derudover kan du strukturere din egen hverdag.

Du har et stort kunde- og salgsfokus, og du finder det spændende hele tiden at se nye muligheder og forbedre salget.

Som person er du ligeledes:

  • motiveret og har drive
  • engageret samt empatisk og formår at indgå i et team
  • god til at skabe tillid hos kunden gennem professionel og seriøs rådgivning
  • selvstændig.

Du formår at skabe et partnerskab med dine kunder med gensidig tillid, og derudover har du fødderne solidt plantet på jorden. Du har en god datadisciplin, og du har både erfaring med og kan se fordele ved at anvende et CRM-system.

Det forventes, at du behersker flydende dansk. Herudover skal du kunne begå dig på engelsk, som er koncernsproget i Cembrit.

Du dækker kunderne på Sjælland (hovedsageligt Nordsjælland og Storkøbenhavn). Det vil derfor være optimalt, hvis du bor i området.

Personlig og faglig udvikling

Du får et job i en engageret, dynamisk og udfordrende international koncern, der giver dig muligheden for en stærk personlig og faglig udvikling.

Cembrit A/S er en vækstorienteret virksomhed med et inspirerende arbejdsmiljø, hvor du kommer til at indgå i et team af engagerede kollegaer. Kulturen i Cembrit er præget af en uformel tone og resultatorienteret professionalisme.

Søg stillingen