Driftsleder med et godt lederskab

Vil du være med til at sætte standarden for fremtidens byggeri, med en bæredygtig byggeproces af svanemærkede moduler i træ, og sikre, at de driftsmæssige mål nås gennem et tydeligt lederskab med fokus på at udøve værdibaseret og situationsbestemt ledelse. Så er er du måske Scandi Bygs nye driftsleder?

Du følger op ”på gulvet” og synliggør mål

Til en af Scandi Bygs produktionsenheder i Løgstør søger vi en driftsleder, som ønsker at få en central rolle i driften og udviklingen af produktionen. Med reference til produktionschefen bliver du i samarbejde med den ligestillede driftsleder ansvarlig for den daglige produktion, dvs. det samlede ansvar for produktion af de ordrer, som virksomheden optager, samt den direkte daglige ledelse, kvalitet, arbejdsmiljø og sikkerhed samt løbende udvikling af produktionen. Alt sammen i tæt samarbejde med dine teamledere.

Dine arbejdsopgaver er således bl.a.:

 • Eksekvering af den daglige og ugentlige produktionsplan
 • Ansættelse af medarbejdere, herunder oplæring og uddannelse i forhold til produktionens behov.
 • Løbende forbedringer af flowet i produktionen via optimering i organisering, processer, ny teknologi, planlægning mv.
 • Indførelse og brug af relevante LEAN-principper, herunder f.eks. tavlemøder mv.
 • Løbende udvikling af arbejdsmiljøet og sikkerheden på arbejdspladsen, herunder deltagelse i runderinger, arbejde med hotspots samt nærved hændelser
 • Indførelse og opfølgning af systematisk egenkontrol af kvalitet.

Du skal kunne indgå i og bidrage til et tæt og konstruktivt samarbejde ”på tværs” i organisationen med kollegerne inden for bl.a. Tegnestuen, Kvalitet og Sikkerhed.

Bæredygtigt byggeri er et nøgleord i Scandi Byg, og du skal kunne se dig selv som en vigtig del af at sikre, at virksomheden til enhver tid lever op til dette, både i forhold til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Produktionsmiljø, strukturerede processer og hands-on ledelse

Du har erfaring fra en lignende position i en industrivirksomhed og har sandsynligvis en produktionsteknisk uddannelse eller lignende. Afgørende er det, at du kommer med solid hands-on ledelseserfaring fra et velstruktureret produktionsmiljø. Erfaring med løbende forbedringer i et produktionsmiljø og kvalitetsstyring er også vigtigt.

Har du en efter-/videreuddannelse inden for LEAN, 5-S, eller tilsvarende, er det bestemt en fordel. Du har en god forretningsmæssig forståelse og kan navigere i krydsfeltet mellem forretning/økonomi, produktion/processer og mennesker.

Dine evner, til at få tingene til at ske gennem proaktiv adfærd, ledelse og faglig sparring med dine teams, er afgørende for at skabe gode resultater og trivsel.

Derfor er det væsentligt, at du har:

 • Stort overblik, gode lederegenskaber og evne til at lede situationsbestemt
 • Evnerne til at strukturere og systematisere
 • Produktionsteknisk indsigt og gerne kendskab til moderne produktionsprincipper
 • Fokus på løbende forbedringer og erfaring med forbedringsprojekter og kvalitetsstyring
 • Positive og tydelige kommunikationsegenskaber, så du holder dig tæt på medarbejderne.

Personligt besidder du et højt energiniveau og drives af at få tingene til at ske og se resultater. Du er kvalitetsbevidst og forstår gennem din ledelse at skabe et godt arbejdsmiljø. Du holder ”hovedet koldt” i pressede situationer og forstår at omsætte udfordringer til konkrete løsninger via dine gode analytiske evner.

Sidst, men bestemt ikke mindst, har du fokus på motivation og arbejdsglæde i forhold til dine medarbejdere, og du er robust og stortrives i en meget operationel lederrolle.

Sæt dit præg på produktionen og skab flotte resultater

Du kommer med på en spændende rejse i en stærk vækstorienteret virksomhed med store fremtidsmuligheder. Du vil få en fantastisk spændende mulighed for at udvikle dig fagligt, ledelsesmæssigt og personligt i takt med virksomhedens udvikling. Du bliver leder i en produktion, som allerede i dag er en succes.

Søg stillingen