Erfaren salgschef, grossister

Er du den stærke sælger, med erfaring inden for salg til grossister, der kan løfte opgaven og ansvaret at drive og øge salget af elkabler for Prysmian?

Med ansvar for salg til grossister

Som en del af en lille tæt enhed på 20 medarbejdere bliver det dit ansvar at drive og lukke salg til grossister af elkabler på op til 1 kV. En betydelig del af Prysmians omsætning i Danmark kommer fra salg til grossister, og det er derfor et stort ansvar, du får tildelt.

Med reference til CCO planlægger og eksekverer du vedtagne strategier, og på den måde spiller du en essentiel rolle i udbygning og fastholdelse af Prysmians position på markedet.

Foruden salg til grossister bliver det dit ansvar at afholde arrangementer, der understøtter de gode relationer samt holder grossistens medarbejdere opdaterede på Prysmians produktportefølje.

Stillingen er uden ledelsesansvar, og hverdagen kræver i høj grad selvstændighed, men du bakkes stærkt op af din enhed i Albertslund samt af den store internationale koncern.

Stærk sælgerprofil med fagteknisk indsigt

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men det er essentielt, at du kommer med en teknisk indsigt eller baggrund suppleret af solid, dokumenteret erfaring med salg til grossister.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du:

  • er i stand til at håndtere professionelle indkøbere.
  • er i stand til at varetage hele salgsprocessen, samt at du evner at opbygge og bevare gode relationer til kunder.
  • kan lukke salg.
  • har erfaring med brug af diverse IT-værktøjer herunder CRM og Excel.
  • trives i at blive målt på konkrete salgstal samt mere bløde værdier.
  • har en god el-teknisk forståelse.
  • er selvstændig, så du bl.a. formår selv at planlægge din arbejdsdag.

Det er selvfølgelig et must, at du er flydende i skrift og i tale på både engelsk og dansk.

Du sikres udvikling og får mulighed for medejerskab!

Som salgschef hos Prysmian bliver du en del af en mindre tæt enhed karakteriseret ved et uformelt miljø og omgangstone.

Som en del af en solid lønpakke, tilbydes medarbejderne aktier til favorable kurser, så der er mulighed for at blive medejer af sin arbejdsplads.

Alle medarbejdere bliver en del af Prysmians strukturerede P3/P4 program, der sikrer muligheder for personlige og karrieremæssig udvikling – det gør du selvfølgelig også.

Søg stillingen