Key Account Manager

Har du en stærk salgsprofil, og leder du efter nye udfordringer, hvor personlig udvikling og succes skabes i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø?

Du sikrer vækst hos en af verdens største udbydere af UPS-systemer

Du sælger UPS-løsninger (Uninterruptible Power Systems) til kunder som hospitaler, datacentre, marine og industri, der ikke kan leve med pludselige strømudfald. Løsningerne er energi-effektive, og de sikrer samtidig kundens energiforsyning.

Gennem selvstændige forhandlinger i Danmark, skal du sikre vækst og resultater inden for dine produktområder. Du skal være den drivende kraft i salget gennem bearbejdning af eksisterende kunder. Dertil skal du have et konstant målrettet fokus på udvidelse af salget gennem nye produktområder, og dermed bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling.

Derudover kommer du til at arbejde med følgende opgaver:

  • Udarbejde handlingsplaner for dine kunder, der sikrer vækst.
  • Generere tilbud, afholde kundemøder og følge op på disse.
  • Forhandling på højt niveau – både kontraktmæssigt og i den daglige handel.
  • Rapportering.
  • Budgetansvar.

Med andre ord, din indsigt gør dig i stand til at etablere partnerskaber med det formål at få nye store projekter, i form af turnkey-løsninger, i hus. Desuden når du dine mål inden for kundetilfredshed, salg og profit.

Dygtig netværker og kommunikator med en brændende passion for salg

Når kollegaer beskriver dig, beskriver de gerne din ”I CAN”-attitude, fordi du er passioneret omkring salg.

Du kommer formentligt med en bachelor- eller kandidatgrad inden for elektricitet, hvorfor du har stærk viden om hovedkredsløb og evnen til hurtigt at lære mere om lav- og mellemstrømsløsninger, uafbrudt strømforsyningsteknologi samt energilagringsløsninger.

På det personlige plan er du selvmotiverende, systematisk, initiativrig og en resultatorienteret teamplayer, som motiveres af at skabe succes for dine kunder.

Du kan naturligvis sagtens begå dig professionelt på engelsk, og du kan dokumentere dine evner med projektsalg af komplekse produkter. Slutteligt bruger du gerne IT-salgsværktøjer i din dagligdag, såsom CRM-systemer.

Bliv en del af et stærkt team med høj faglighed

Eaton Danmark er en del af Eaton, som i alt tæller 90.000 medarbejdere. Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, og da du arbejder i et internationalt team, arbejder du også på tværs af landegrænser. Du får derfor det bedste fra 2 verdener: fordelene ved at være en del af en stor organisation samtidig med, at man i DK arbejder sammen som en familie. Dertil er der også rig mulighed for personlig udvikling, herunder karriere i udlandet, hvis dette er et ønske.

Søg stillingen