Teknisk udviklingschef til Jysk Fynske Mediers kommercielle radiokanaler

Har du store ambitioner på journalistikkens vegne, og brænder du for at udtænke og udforme projekter til kanalernes vækststrategi? Du løber forrest på udviklingen, mens dine tiltag når ud til 698.000 ugentlige lyttere.

Du udvikler og sætter retning på tværs af kanaler

Med reference til radiochefen er det din rolle at udvikle strukturen og potentialet på kanalerne Skala FM, Classic FM, Radio VLR og Radio Viborg. Dette vil ske i tæt samarbejde med radioens lederteam og den tekniske afdeling, og dit mål er, at kanalerne vækster, platforme udbygges, og at du optimerer det nuværende setup.

Opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Ansvarlig for den løbende digitalisering af kanalerne.
  • Udvikle kommercielle muligheder omkring audio etc.
  • Daglig teknisk sparring og samarbejde med radioens tekniske afdeling.
  • Udtænke og udforme projekter til kanalernes vækststrategi.
  • Projektejer for løbende vækstprojekter.
  • Opfølgning på alle igangværende projekter.
  • Sparring med interessenter på tværs i JFM ift. synergier og samarbejdsmuligheder.

Med andre ord vil du blive kanalernes go-to-person, fordi du har indsigt og know-how omkring hele det tekniske setup.

Stærk teknisk profil med et kommercielt mindset

Vi ser gerne, at du har indgående erfaring med at udvikle medier, og at du følger med i den generelle udvikling i medielandskabet og brugeradfærden på tværs af platforme. Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig en videregående kommerciel/digital/kreativ uddannelse, og du er foran på point, hvis du har erfaring fra radio- og/eller medie-/bureaubranchen eller anden relevant branche.

Vigtigst af alt leder vi efter dig, der kan sætte kryds ved nedenstående faglige kompetencer:

  • Teknisk orienteret profil, der evner at agere og tænke strategisk
  • Kommercielt mindset og stærk på eksekvering, så du løbende udvikler kanalerne.

Som person er du performanceorienteret, udadvendt, proaktiv og har et højt drive og energiniveau, der dagligt inspirerer dig og dine kolleger og medarbejdere til udvikling og til at prøve ting af. Du er god til at opbygge og vedligeholde relationer, og du trives i et uformelt miljø, hvor du bidrager med højt humør og engagement.

Tune ind og sæt dit præg på den gode danske lyd

Du får en nøgleposition i en virksomhed i rivende udvikling, og din stilling kan derfor med tiden udvikle dig i den eller de retninger, hvor kompetencer og potentiale giver dig nye muligheder. Din arbejdsplads er som udgangspunkt i Vejle, og du får 40 engagerede radiokollegaer på tværs af program og salg, som hver dag vil udfordre dig positivt. Derudover får du naturligvis en attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring, der matcher dine kvalifikationer.

Søg stillingen