SØGES: DATA SCIENTIST. HAVES: MEGAMEGET DATA OG SUPERSØDE (OG SKARPE) KOLLEGAER

Hos STEP tror de på, at data er altafgørende for at flytte forretninger og skabe intelligente kommunikationsløsninger. Og de har rigtig meget data. Mere præcist får de data fra 80% af den danske befolkning. Det er altså ikke data, de mangler. Men de mangler dig, der vil være med til at indsamle, analysere, segmentere og standardisere data. Dig, der elsker data så meget, at det selvfølgelig skal indgå i din titel.

Med titlen følger et job

… og med jobbet følger nogle ret så spændende og vigtige opgaver: Det er nemlig din opgave at sikre det rette datagrundlag og understøtte STEPs dataprojekter. Selvfølgelig i tæt samarbejde med resten af teamet. Et team, der består af 15 specialister, der arbejder med dataintegration, data warehousing, udvikling af machine learning-algoritmer, business intelligence, audience data, e-mail automation og datadrevne løsninger. Fælles for hele teamet er, at de arbejder med tekniske løsninger, der giver STEP og kunderne en konkurrencemæssig fordel i markedet.

Dit ansvarsområde bliver inden for data cloud-området, hvor du bl.a. skal indsamle og behandle store mængder data fra forskellige kilder, der skal omsættes til forretningsudvikling i og uden for STEPs kommunikationskollektiv.

Mere konkret kommer dine opgaver til at være:

 • Udvikling og vedligeholdelse af cloud data warehouse i Google BigQuery
 • Udvikling af standardisering af data på tværs af kilder
 • Opsætning af API-integrationer til datakilder og platforme
 • Dybdegående og eksplorative analyser
 • Identificering af brugeradfærd og brugsmønstre
 • Segmentering af kunde- og brugerdata
 • Opsætning og vedligeholdelse af automatiserede datajobs

Hvem er du

Du har en relevant videregående uddannelse. Måske har du en kandidat i matematik. Måske er du uddannet datalog eller datamatiker med nogle års erhvervserfaring. Måske har du dine kvalifikationer fra noget, vi ikke lige har tænkt over. Det vigtigste er, at du har erfaring med at behandle og analysere store datamængder.

Altså: Du har en analytisk og struktureret tilgang til komplekse problematikker. Og du trives med opgaver, der kræver stor fordybelse og koncentration. Samtidig tager du initiativ – og du er selvkørende, men allervigtigst: en teamplayer. Og så er du nysgerrig af natur – både på ny teknologi, mennesker og metoder.

På dit CV står der fx:

 • Jeg har arbejdet med dataintegration og opbygning af Data Warehouse
 • Jeg har erfaring med cloud-baserede databaser. (Google BigQuery vil det være et +)
 • Jeg kender Python og SQL.
 • Jeg har erfaring med webprogrammering, webservice API’er og JavaScript
 • Jeg har kendskab til/interesse for Machine Learning og AI

Hvad vi tilbyder dig

STEP tilbyder dig ikke bare et job. De tilbyder dig udfordring og udvikling. At blive en del af et fællesskab, hvor de er meget ambitiøse (for nu at sige det, som det er). STEP kalder det et kollektiv. Og her er der altid plads til at snakke om, hvad du har lavet i weekenden – ligesom de gerne inviterer på en fredagsdrink, på tværs af afdelinger.

Praktisk stuff

Du kommer til at sidde på STEPs hovedkontor i Nedergade i Odense – tæt på kaffebarer og fredagsbarer. Stillingen er på 37 timer.

Søg stillingen