Digital Account Manager til Danmarks markedsledende medienetværk

Digital Account Manager til Danmarks Markedsledende Medienetværk

Har du erfaring fra mediebranchen, og ser du dig selv sælge digitale annoncer til mediebureauer og store virksomheder? Vil du med på en vild igangværende vækstrejse med fokus på løsningsorienteret salg af markedets bedste produkter?

Hjælp annoncører med at få det bedste ud af deres budgetter

Vi hjælper STEP Network med at finde deres nye Digital Account Manager, som kan rådgive deres eksisterende såvel som nye kunder inden for digital annoncering. Vi søger enten dig, der har erfaring – eller dig, der har knapt så meget, men ambitionerne og viljen til at lære det.

Du vil få ansvar for dine egne kunder med alt, hvad det indebærer af kundepleje og evnen til at opbygge nye relationer. Alt efter din erfaring forventer vi, at du hurtigt kan indfri vores salgsmål. Desuden får du ansvar for generel newbizz på tværs af STEP Network - og kan du levere varen og mere til, skal du nok få rig mulighed for at påtage dig mere ansvar.

Likeable med store ambitioner, ordenssans og gennemslagskraft

Du er en stærk kommunikatør, som bruger din gode situationsfornemmelse og forretningsforståelse til at mestre kunsten at tale med folk på flere niveauer. Selvfølgelig kan du arbejde selvstændigt, men du har også lyst til at løfte i flok og spille dine kolleger bedre, for nu at bruge en slidt kliché. For fællesskabet hersker i STEPs flade organisation – hvor ejerskab, fleksibilitet, positivt kaos, iderigdom, nysgerrighed og fremdrift er key. Det lyder måske flippet, festligt og farverigt, og det er det sådan set også. Så det skal du være velkommen til også at være.

Vi forestiller os mange ting. Det vigtigste er, at du er:

  • Erfaren inden for salg til new business kunder – eller har ambitionerne om at blive det
  • Rimelig hjemmevant i mediebranchen
  • Proaktiv og frygtløs i forhold til at udvide og styrke dit netværk
  • I stand til at se omsætningspotentialer
  • Resultatorienteret og udadvendt

STEP Network tilbyder den ægte funktionærpakke

Attraktiv løn efter kvalifikationer, pensionsordning, telefon, computer, mulighed for bonus, frokostordning, fredagsbar, håndsprit, hæve/sænkebord og enestående kolleger.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Hovedsædet, STEP, ligger i hjertet af Odense – men din arbejdsplads bliver på Gl. Kongevej på Frederiksberg.

Vi kalder løbende til samtale og STEP Network popper ’velkommen til’-champagnen hurtigst muligt, når vi har fundet dig.

Søg stillingen