Forretningsudvikler med kundetække

Er du erfaren sælger, og drømmer du om, at dit arbejde udvider markedet i en virksomhed, der er Danmarks største kæde i sin branche?

Udvikling af forretningen i en virksomhed, førende i sin branche

PAVA blev grundlagt i 1974 og udover at udvikle og producere materialer til rustbeskyttelse og undervognsbehandling, så udfører de også bilsyn. I dag har virksomheden 55 centre i Danmark, som tilbyder rustbeskyttelse og 22 bilsyn centre. Derudover er et nyt koncept i opstartsfasen, nemlig Smart Repair, som består af kosmetiske reparationer af biler.

De nuværende centre i Danmark, er ikke nok til at efterkomme den store efterspørgsel, der er på markedet, og derfor søger virksomheden nu en forretningsudvikler, som udvikler nye samarbejder i hele landet.

Med direkte reference til direktøren bliver din opgave at vækste forretningen på nationalt plan ved at udvide kundeporteføljen for de tre koncepter. Vi forventer, at du bruger din primære tid hos kunderne, og selvfølgelig er velkommen på kontoret i Svenstrup, når du har brug for kontortid.

Din primære opgaver bliver derfor:

  • Opsøgende kontakt til nye forhandlere i hele landet
  • I samarbejde med din kollega på området videreudvikle eksisterende og nye kunder
  • Kunderådgivning.

Stærk forretningsforståelse og udpræget salgsgen

Du har solid erfaring som sælger. Det er selvsagt en fordel, hvis du har erfaring indenfor branchen, men vigtigst er det, at du kan dokumentere oparbejdelsen af en solid kundeportefølje, og at du brænder for dit erhverv.

Som person er du:

  • Resultatorienteret med et højt drive
  • Selvstændig i opgaveløsningen, samtidig med at du kender vigtigheden af det gode samarbejde
  • Positiv i din fremtoning
  • Udadvendt.

Uformelt miljø og godt sammenhold

På kontoret i Svenstrup er stemningen uformel, og alle hjælper hinanden. Der er plads til sjov i hverdagen, samtidig med at alle arbejder efter samme mål. Du bliver en væsentlig spiller i de fortsatte vækstmål. Du vil få udleveret en firmabil på gule plader og skal forvente 20-30 rejsedage om året.

Søg stillingen