Finance Business Partner

Du deltager aktivt i vigtige forretningsudviklingsprojekter fra dag ét!

Sparringspartner for den kommercielle ledelse i Verdo Teknik

Dine opgaver spænder bredt, hvor dit fokus er at sikre økonomisk velfunderede beslutninger og dermed også fremme den økonomiske og forretningsmæssige forståelse i organisationen.

Du understøtter afdelingschefer og projektledere i forskellige udviklingsprojekter, der ofte går på tværs af koncernen. Der er altså dig, der:

  • udarbejder valide analyser, tal og præsentationer
  • danner et optimalt styrings- og beslutningsgrundlag for ledelsen
  • udformer business cases, der underbygger handlingsplanerne
  • sikrer skarp og tæt risikostyring
  • garanterer fyldestgørende og rettidig rapportering
  • inddrager relevante interessenter i hele koncernen.

Selvfølgelig mestrer du alle de grundlæggende økonomiske discipliner, som også vil være en del af din hverdag.

Du refererer fagligt til Verdo-koncernens CFO, og har driftsreference til divisionsdirektøren. Du bliver en stærk medspiller i et team på 3 Finance Business Partners, som du sparrer med og støtter op omkring de aktuelle udfordringer, både i forhold til de strategiske initiativer og de mere driftsmæssige opgaver.

Stærk økonomisk håndværker med gennemslagskraft og forretningsmæssigt overblik

Du har flere års erfaring fra en større projektorienteret virksomhed, og du har en økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc. i finansiering, cand.oecon. eller tilsvarende.

Du er dermed stærk på tal, databehandling og IT, og du evner at sætte ”strøm” til retningen for informationer på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Du er naturligvis superbruger i Excel og BI-systemer.

Vi forventer, at du har potentialet og evnerne til at udfordre og optimere projekterne gennem løbende dialog med stakeholders, hvor dine kommunikationsevner bliver afgørende for at godt samarbejde.

Indflydelse, udvikling og fællesskab

Jobbet som Finance Business Partner hos Verdo er i høj grad udviklende, og den rette kandidat får mulighed for at præge egen karriere og direkte påvirke forretningen.

Det afhænger i høj grad af din egen indsats, dine resultater og din indstilling til jobbet!

Søg stillingen