Rekrutteringskonsulent/headhunter

Kan du tiltrække de allerbedste kandidater og dermed skabe værdi for Curias kunder og deres organisation?

Rekruttering på flere organisatoriske niveauer

Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores search- & selection-løsninger, og derfor har vi brug for endnu en konsulent til at videreudvikle vores eksisterende kunder og dermed bidrage til yderligere vækst.

Som en del af et dedikeret team bestående af konsulenter og researchere får du ansvar for at drive rekrutteringsprocessen fra A til Z:

  • Profilafklaring, udarbejdelse af materialer, og definering af search-strategi.
  • Search/headhunt og vurdering af kandidater.
  • Afholde personlige interviews og gennemføre testforløb.
  • Deltage i kundepræsentationer.

Du deltager selvfølgelig løbende i kundemøder, så du tilegner dig dyb viden om virksomheden og jobbet.

I Curia arbejder vi efter et veldokumenteret koncept, som medvirker til høj kundetilfredshed og sikkerhed for vores kandidater. For dig betyder det, at du får stillet en række professionelle værktøjer til rådighed, så du med udgangspunkt i kundernes forretningsmæssige situation, kan tiltrække de rigtige kandidater og sikre de bedste ansættelser.

Du arbejder med base på vores kontor i Aarhus.

Ildsjæl med både teori og erfaring i ryggen

Du har en relevant videregående uddannelse og har allerede gjort dig nogle års erfaring inden for rekruttering. Måske kommer du fra en større virksomhed, hvor du har supporteret ledelsen med rekruttering. Alternativt har du opbygget dine kompetencer i et konsulenthus.

Da vores kunder i stigende grad efterspørger teknologiske specialistprofiler, er det en fordel hvis du også har en vist teknisk indsigt, herunder hvilke SW/HW-kompetencer, der efterspørges i industrivirksomheder og tilsvarende har en forståelse for de mest gængse begreber inden for it-branchen.

Selvstændig, struktureret og fleksibel er alle egenskaber, der matcher din profil og som medvirker til, at du kommer sikkert i mål med dine opgaver til aftalt tid. Du er stærk i din kommunikation og har betydelige empatiske evner, som gør dig til en betroet sparringspartner, der forstår kundens forretning.

Vi skaber rammerne, så du med din erfaring kan eksekvere fra dag ét

Curia består af dedikerede og engagerede kollegaer, som har en ligeværdig og uformel omgangstone.

Vi sikrer dig en omfattende ”on the job ” træning og certificering i vores testværktøjer fra Center for Ledelse.

Der er mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af jobbet, så du i høj grad selv er med til at sammensætte din hverdag.

Søg stillingen