Key Account Manager til markedsledende medienetværk

Er du ambitiøs med flair for forhandling, forretning og salg – og kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks markedsledende medienetværk?

Du får en central rolle i salgsprocessen

Hos STEP Network er der er mange ting, de kan forudse med deres enorme datamængde og vilde techløsninger - bare ikke hvem deres nye Key Account Manager kommer til at være. Dog ved de, at du læser med lige nu, så de vil bare lige sige, at de glæder sig helt enormt til at møde dig.

Som STEP Networks nye KAM’er får du budget- og udviklingsansvaret for din egen portefølje, der kommer til at bestå af nogle af Danmarks største mediebureauer.

Hvad STEP Network forventer af dig

  • Du har god forretnings- og talforståelse, der gør, at du kan spotte omsætningspotentialer (faktisk kan du slet ikke lade være med at lede efter dem, for du er både super nysgerrig og hammer ambitiøs).
  • Du har erfaring med eller viden om digital annoncering.
  • Som sælger går du op i at rådgive og sælge det rigtige til de rigtige. Kvalitet over kvantitet er måske ikke enhver sælgers mantra, men det er/bliver dit.
  • Du har et højt energiniveau og trives med at arbejde selvstændigt, men du elsker allermest at arbejde sammen med andre, fordi du ved, at man har brug for hinanden for at blive de bedste i verden.
  • Du er en planlægger, som kan overskue og prioritere, hvordan både kunder og samarbejdspartnere vækster mest.
  • Dit mindset er en god cocktail af kommerciel og kreativ tankegang.
  • Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til mediebranchen og har et netværk i mediebureau-branchen.
  • Du taler og skriver flydende på både dansk og engelsk.

Hvad du kan forvente

STEP Network tilbyder ikke bare et job på 37 timer og en løn med bonusordning – det er også udvikling og udfordring.

STEP Network er foruden at repræsentere et bredt fagligt spændfelt også leveringsdygtige i både skæg, ballade – og ro til at få tingene gjort. Dit skrivebord kommer til at stå på Vesterbro med udsigt over hele København (det betyder mulighed for gratis motion, hvis du tager trapperne til 16. etage). Tæt på både kaffebarer og fredagsbarer – og de inviterer gerne på begge dele.

Søg stillingen