Er du TECHCOLLEGEs nye tekniske leder?

Drømmer du om et job med lederansvar, hvor du får dine byggetekniske kompetencer i spil? Så er det dig, vi står og mangler til at stå i spidsen for drift og vedligeholdelse af TECHCOLLEGEs store bygningsmasse.

Personaleledelse og vedligeholdelse

Din væsentligste opgave er vedligeholdelse af TECHCOLLEGEs mange bygninger, hvilket sker i tæt samarbejde med din nærmeste chef; ressourcedirektøren. Du kommer til at fungere som leder for 12-14 håndværkere og pedeller, hvor det fælles mål er at levere effektiv service på TECHCOLLEGE. Din kontaktflade bliver bred og omfatter både interne kollegaer og brugere samt eksterne samarbejdspartnere.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Personaleledelse
 • Koordinering af aktiviteter og daglig styring af renoveringer og mindre ombygninger
 • Udvikling af vedligeholdelsesplaner og eksekvering af disse
 • Energioptimering
 • Fokus på bæredygtighed

Motiverende leder med byggeteknisk viden

Du er en motiverende, troværdig og struktureret leder, som evner at bevare det store overblik og følge de mange opgaver tæt til dørs i en stor og kompleks organisation. Som leder evner du at skabe sammenhold i dit team via inddragelse, og via tydelig ledelse fokuserer du på skabelsen af et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, trivsel og service går hånd i hånd.

Du har en relevant uddannelse, formentlig inden for et teknisk fag, samt nogle års ledelseserfaring. Det er et markant plus, hvis du har dokumenteret ledelseserfaring med en lignende medarbejdergruppe.

Desuden lægger vi særligt vægt på, at du:

 • Har en lederuddannelse eller god ledererfaring
 • Har gode samarbejdsevner
 • Har overblik og en struktureret analytisk tilgang til opgaverne
 • Har erfaring med projektledelse og optimering (energi etc.)
 • Mestrer de grundlæggende tekniske og juridiske begreber samt regelsæt inden for det byggetekniske område
 • Har flair for at diagnosticere bygningers og installationers tilstand
 • Evner at sikre udarbejdelse og eksekvering af vedligeholdelsesplaner
 • Har kompetencer inden for energioptimering og bæredygtige løsninger.

Udviklingsmuligheder og engagerede medarbejdere

Du får et attraktivt og udfordrende job med masser af udviklingsmuligheder, hvor hverdagen er præget af mangeartede opgaver. Du samarbejder tæt med ressourcedirektøren samt dine 8-10 medarbejdere i bygningsserviceafdelingen.

Du bliver en del af et udviklingsorienteret, professionelt og uformelt miljø, der også har brede samarbejdsflader til den øvrige organisation, hvor du vil møde engagerede og kompetente kollegaer på alle niveauer. Du får mulighed for at skabe synlige resultater og gøre en forskel inden for skolens rammer og strategier.

Vi tilbyder

Du får et attraktivt og udfordrende job med masser af udviklingsmuligheder, hvor hverdagen er præget af mangeartede opgaver. Du samarbejder tæt med ressourcedirektøren samt dine 8-10 medarbejdere i bygningsafdelingen. Du bliver en del af et udviklingsorienteret, professionelt og uformelt miljø, der også har brede samarbejdsflader til den øvrige organisation, hvor du vil møde engagerede og kompetente kollegaer på alle niveauer. Du får mulighed for at skabe synlige resultater og gøre en forskel inden for skolens rammer og strategier.

Ansættelse

Stillingen er en fast fuldtidsstilling og ansættelse og aflønning aftales efter kvalifikationer og i henhold til cirkulære om ansættelser af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på undervisningsministeriets område.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ressourcedirektør Kenneth Kuur Sørensen på telefon 2526 6360 eller Managing Partner v/Curia Torben Abildgaard på tlf. 4061 7022.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat den 1. januar 2022.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 15. november 2021, og de kandidater, som går videre i ansættelsesforløbet, indkaldes til en personlighedstest med efterfølgende samtale om testresultatet manddag den 22. november 2021.

Ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen via vores hjemmeside techcollege.dk under ledige stillinger.

Send din ansøgning og dit CV senest søndag den 7. november 2021 kl. 23.59.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg stillingen