Director til Danmarks 2. største markedsplads

Er du en erfaren leder og kommercielt knivskarp? Og kan du se dig selv lede og udvikle en selvstændig enhed i Jysk Fynske Mediers samlede forretning?

Fokus på strategieksekvering, udvikling og det kommercielle salg

Med reference til direktionen i Jysk Fynske Medier får du det overordnede P/L-, kommercielle og ledelsesmæssige ansvar for GulogGratis.dk’s organisation, som p.t. tæller ca. 30 medarbejdere.

Det bliver din opgave at udvikle organisationen for derved at fastholde og styrke markedspladsens fortsatte position – blandt andet gennem identifikationen af nye vertikaler, så effekten er tydelig blandt målgrupperne både hos B2B og B2C.

Det gør du bl.a. ved at:

  • Sikre et stærkt kommercielt fokus både internt i organisationen og eksternt i markedet, bl.a. gennem markedsføringsaktiviteter overfor nuværende kunder såvel som potentielle nye samarbejdspartnere
  • Udvikle og opbygge nye vertikale markedspladser, i tæt samarbejde med R&D, for derved at udnytte et uforløst potentiale
  • Sikre motivationen af ca. 30 top engagerede kollegaer gennem interne og eksterne salgs- og målstyringsprocesser, KPI-opfølgning og salgstræning/medarbejderudvikling
  • Medvirke til videreudviklingen af de strategiske mål - bl.a. ved at udarbejde konkrete handlingsplaner på disse
  • Drifte og videreudvikle den nuværende produktportefølje i tæt samarbejde med R&D og de øvrige afdelingsansvarlige. Herunder sikre, at omsætningskravene på de enkelte produktområder bliver indfriet
  • Indgå i kontraktforhandlinger med forhandlere og annoncører
  • Rapportere løbende til styregruppen og bestyrelsen
  • Skabe synergier mellem GulogGratis.dk og de øvrige forretningsområder i Jysk Fynske Medier.

Empatisk og forretningsorienteret leder, med næse for godt købmandskab

Det forventes, at du har en relevant videregående kommerciel uddannelse inden for salg, ledelse, markedsføring og/eller økonomi. Branchekendskab er en fordel, og derfor har du formentlig erfaring fra en lignende stilling i en større organisation inden for e-commerce, teknologi, retail eller lignende.

Vigtigst er det, at din karriere indtil nu er et tydeligt bevis på, hvordan dine stærke lederegenskaber og din kommercielle adfærd har skabt salgsresultater inden for både newbizz og customer retention. I forlængelse heraf formår du, gennem din motiverende, inkluderende og opfølgende ledelsesstil, at agere kulturbærer på GulogGratis.dk’s udviklingsrejse.

Som person er du resultatorienteret og vant til at udarbejde analyser på baggrund af data og tal. Sidst men ikke mindst har du økonomisk indsigt og en stærk forretningsforståelse, og du forstår teknologiens indflydelse på fremtidens salgskanaler og forretningsmuligheder.

Et job, hvor udvikling er i højsædet og karrieremulighederne er betydelige

I GulogGratis.dk er der respekt for det enkelte individ, og kulturen bærer præg af at være kommercielt fokuseret med høj faglig stolthed.

Som Director får du rig mulighed for at præge den fremtidige strategiske og operationelle retning for GulogGratis.dk. Ligeledes vil der for den rette kandidat være betydelige karrieremuligheder i koncernen Jysk Fynske Medier.

Søg stillingen