Regional Sales Director, Northern Europe & UK

Med salgsansvaret for det største regionsområde i en international virksomhed får du direkte indvirkning på udviklingen og den fortsatte vækst.

Dedikeret leder med eget salgsbudget

Du refererer til CCO, og sammen med dit team, bestående af 3 Sales Managers, sikrer du den fortsatte vækst af nøglekunderne i Nordeuropa og Storbritannien.

Skamols corporate strategi er allerede veldefineret for de kommende år, så dit ansvar er at fortsætte implementeringen og transformere denne til konkrete handlingsplaner, der sikrer den fremadrettede udvikling af regionerne. Derudover varetager du også ansvaret for egne Key Accounts.

Det er dermed dig, der:

  • leder, coacher og driver dit lokale salgsteam
  • sikrer, at KPI’er for området opnås
  • holder dig opdateret på lokale markeder, konkurrenter og markedstendenser
  • deltager i prissætninger og kontraktforhandlinger med nøglekunder
  • sikrer effektiv kundeservice, der efterlever lokale behov og krav
  • tiltrækker og onboarder de rette medarbejdere til at styrke dit lokale team.

Du får base på kontoret i Viby ved Aarhus og kan forvente 20-25 rejsedage om året.

Godt købmandskab, inddragelse og tydelig kommunikation

Du har forventeligt en kommerciel videregående uddannelse. Vigtigst er, at du har solid erfaring med internationalt salg og allerede har begået dig som vellidt og succesfuld leder i nogle år.

Din erfaring har du hentet fra et tilsvarende job i byggeindustrien eller en beslægtet branche. Du er selvfølgelig flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale.

Med dit høje energiniveau arbejder du selvdisciplineret og struktureret omkring dine arbejdsopgaver, hvor du formår at involvere dit team og samtidig selv tage styringen, når der er behov for det.

En stilling med ansvar og stor indflydelse

Du får et stærkt og dedikeret team i reference samt kollegaer over hele verden, som bidrager til de mange spændende og udfordrende opgaver din hverdag bliver præget af. Ambitionsniveauet er højt og dermed er forventningen til dig det samme!

Søg stillingen