Global Key Account Manager til aluminiumsegmentet

Du har en stærk salgsprofil og får et kick ud af at skabe resultater ved proaktivt at servicere både eksisterende og nyerhvervede kunder.

Du skaber resultater gennem et stærkt kundefokus

Med ansvaret for indtil videre 10-15 Key Accounts inden for regionerne EMEA og Americas, bliver dit fokus at fastholde og ikke mindst styrke Skamols allerede stærke position inden for aluminium-segmentet.

Dine arbejdsområder bliver bl.a. at:

  • skabe mersalg, både hos eksisterende kunder og ved at udvide kundeporteføljen
  • sikre at Skamols produkter og systemer integreres som en del af kundernes design
  • gennemføre kundebesøg og repræsentere Skamol på konferencer og messer
  • forhandle priser og kontraktbetingelser
  • tilbyde teknisk sparring til kunder.

Du refererer til Senior Vice President of Industry Division og kommer desuden til at arbejde tæt sammen med Skamols Production Operation Team, Application Team og Internal Sales Team, hvilket betyder, at du har direkte adgang til faglig sparring og teknisk backup.

Kommerciel profil med teknisk flair

Du har nogle års erfaring med B2B-salg og eksport fra en global industriel virksomhed, og din viden har du blandt andet tilegnet dig fra en relevant kommerciel eller teknisk uddannelse.

For dig er det naturligt at skabe stærke og langvarige forretningsrelationer, og du tilegner dig hurtigt og let et bredt netværk. Du er vant til internationale forretningsrejser og forstår at begå dig i forskellige arbejdsmiljøer og tilpasse dig kulturelle forskelle. Det gør du blandt andet med dine stærke kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Vil du opleve verden?

Som Skamols nye Global Key Account Manager bliver du en del af en solid virksomhed med dedikerede kollegaer verden over.

Når du ikke er på spændende forretningsrejser i og uden for Europa (forvent 35-45 rejsedage om året), så er din base på Skamols kontor i Viby nær Aarhus.

Søg stillingen