Ambitiøs Account Manager til kontor i hjertet af København

Har du flair for forhandling, forretning og salg – og kunne du tænke dig at blive en del af en spændende vækstrejse hos Danmarks næststørste mediehus?

Du får en central rolle i salgsprocessen

Jysk Fynske Medier (JFM) har travlt, og derfor søger vi nu Account Managers til deres kontor i hovedstadens Mediehus, Codanhus, på Frederiksberg.

Som Account Manager kommer du til at repræsentere JFM over for lokale og regionale annoncører. Her bliver det din opgave at sælge JFM’s samlede annonceproduktmappe, både digitalt og på tryk, til de respektive kundesegmenter.

I reference til den kommercielle chef får du både budget- og udviklingsansvaret for den eksisterende kundeportefølje samt ansvaret for at etablere nye kunderelationer. Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at booke og afholde salgsmøder med gamle som nye potentielle kunder - samt at skabe mersalg med hjælp fra JFM’s interne supportfunktioner.

Sælger med kommercielt og kreativt mindset - og lederambitioner

Som sælger går du op i at rådgive og sælge det rigtige til de rigtige. Kvalitet over kvantitet er måske ikke enhver sælgers mantra, men det er/bliver dit. Du er en målrettet og initiativrig hunterprofil, der motiveres af at være sammen med dine kunder - og af at skabe resultater gennem dem.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du har en vis erfaring med rådgivning, salg og kanvassalg, og at du har skabt dine første gode resultater. Du vil blive målt på din evne til at gennemføre salget og skabe en rentabel forretning. Du har stort overblik, tålmodighed og “is i maven”, når det gælder forhandlinger.

Vi forventer derudover, at du:

  • har stærke kommunikations- og forhandlingsevner og kan begå dig på alle niveauer
  • er vant til at styre processen fra lead til loyal kunde
  • har bredt kendskab til erhvervslivet
  • har orden i dine sager, følger op og holder, hvad der loves
  • er en planlægger, som kan overskue og prioritere, hvordan både kunder og samarbejdspartnere vækster mest
  • er erfaren med Word, Outlook, CRM- og pipeline-systemer
  • har god forretnings- og talforståelse, der gør, at du kan spotte omsætningspotentialer (faktisk kan du slet ikke lade være med at lede efter dem, for du er både super nysgerrig og hamrende ambitiøs)
  • har bil og kørekort
  • taler og skriver dansk på højt niveau.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til annonce-/mediebranchen og har et netværk i mediebureau-branchen, men det er ikke et krav. Dine vigtigste værktøjer er telefonen og mailen samt kundemøder efter behov.

Som person er du udadvendt, ansvarlig og resultatorienteret, og du trives med at gå forrest. Du har et højt energiniveau, lysten til at gøre en forskel og trives med at arbejde selvstændigt - men du elsker allermest at arbejde sammen med andre, fordi du ved, at man har brug for hinanden til at spille hinanden bedre.

En hverdag, hvor dine idéer og initiativer værdsættes

I stillingen som Account Manager får du altså rig mulighed for at skabe dig en karriere inden for salg og ledelse i en af Danmarks førende medievirksomheder. Du vil få den nødvendige oplæring og opbakning fra JFM, herunder bl.a. hjælp fra JFM´s telemarketing support til at understøtte dine salgsbesøg.

Du tilbydes attraktive ansættelsesforhold med en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, gode pensionsforhold, samt karriere- og uddannelsesmuligheder.

Søg stillingen