Project Sales Manager - Jylland

Har du gode relationer og et godt indblik i byggebranchen, og ønsker du et salgsjob, hvor du kan bruge og udvikle dit talent for salg, samtidig med at du bidrager til vækst og succes?

Jobbet

Rockfon har en ambitiøs vækststrategi, og udvikler forretningen ved bl.a. at vækste nuværende kunder, og yderligere tiltrække nye kundeemner inden for virksomhedens fokusområder. Som Project Sales Manager er du fortrolig med at kreere vækst via pull-marketing som understøttes via Rockfons centrale marketing. Du bliver Rockfons betroede rådgiver for udvalgte fag entreprenører og trælaster, og du etablerer langsigtede partnerskaber med disse. Det forventes, at du har erfaring med alle faser i salgsprocessen, og at du skaber maksimal værdi for kunden ved at tilbyde den optimale løsning.

Vi forventer, at du…

 • kan demonstrere dokumenteret succes inden for salg i Danmark i et konkurrenceintensivt marked

 • har erfaring fra og med byggebranchen og salg via distributører

 • er i stand til at konvertere forretningsmuligheder til ordrer

 • kan oprette netværk og udbygge relationer både internt og eksternt

 • kan levere tekniske og kommercielle produktpræsentationer til kunder

 • har demonstrerbare organisatoriske, planlægnings- og tidsstyringsevner

 • er fortrolig med budgetmanagement og pipeline management inden for salgsdistriktet

 • kan opnå årlige salgsmål ift. budget samt sikre en styrket pipeline på kort, mellem og lang sigt

 • kan sikre ordretilgang ud fra pipelinen på tværs af Rockfons produktportefølje, med høj fokus på mersalg

 • kan bevare markedslederstatus for udvalgte sektorer og udbygge kundebasen inden for nye segmenter

 • kan opnå en øget markedsandel for udvalgte segmenter i markedet.

Din base bliver dit hjemmekontor. Den største del af tiden vil jobbet foregå selvstændigt ude hos kunder og partnere i salgsdistriktet (tidsfordeling er fleksibel). Dit primære distrikt er Midtjylland.

Solid forretningssans med forståelse for udbudsprocessen

Ved hjælp af dine gode præsentationsfærdigheder og din flair for de byggetekniske produkter inden for projektmarkedet, sælger du altså de rigtige løsninger til kunderne.

Du er opsøgende i dit salgsarbejde og er kendt som en selvstarter. Med din udadvendte personlighed og fantastiske kommunikationsevner forstår du på troværdig vis at sælge budskabet om Rockfons produkter.

Du navigerer gnidningsfrit mellem de mange forskellige stakeholders i byggeprocessen, og du forstår at spotte muligheder, tage kontakt og bygge stærke relationer med dine kunder.

Ikke mindst er du en entreprenørånd med drive og kommerciel indsigt. Har du også gode engelsksproglige færdigheder, er det en fordel.

Du tilbydes…

… en unik mulighed for at få ansvaret for salg af et bæredygtigt byggesystem i samspil med en stærk organisation og at være med til at sikre, at Rockfon bliver endnu mere integreret i byggebranchen i Danmark. Hver dag byder på nye spændende udfordringer, og du kommer til at arbejde selvstændigt og udvikle dig i stillingen. Derudover kan du se frem til at blive en del af et fantastisk salgsteam, hvor dine kolleger sidder klar med sparring og støtte i dagligdagen.

Søg stillingen