Specification Sales Manager / Trusted Advisor i det foreskrivende led - Sjælland - Fokus på København

Tror du også på, at den langsigtede indsats giver resultater? Motiveres du af relationer med arkitekter, byggeudviklere samt hoved- og totalentreprenører?

Spil en nøglerolle tidligt i projekt- og designfaserne

Du får hovedansvaret for at rådgive og besøge både eksisterende og nye interessenter, arkitekter, byggeudviklere og hoved- og totalentreprenører, således at Rockfons produkter kommer i spil meget tidligt i design- og projektfasen.

Størstedelen af din tid bruger du derfor også på farten og på besøg hos interessenter, men en del af rollen er også at følge op på besøgene, planlægge nye besøg, udarbejde potentialeafdækning og være i dialog med interessenter og interne kolleger.

Mere konkret kommer du blandt andet til at:

  • være rådgivningspartner for nøgleinteressenter, herunder nogle af de helt store byggeudviklere, arkitekter og hoved- og totalentreprenører

  • præsentere "end-to-end"-løsninger over for udvalgte interessenter på projektmarkedet for at demonstrere, hvilke muligheder Rockfon tilbyder

  • kommunikere Rockfon-nyheder til markedet for at sikre, at alle interessenter holdes ajour med løsninger

  • udvikle og vedligeholde dybtgående viden om markedet og sektorer, især med fokus på markedstendenser, bæredygtighed indenfor byggeriet og andre muligheder.

  • Være frontløber på kommunikation af bæredygtighed, samt være Rockfons talerør i markedet hvad angår bæredygtighed og dets muligheder.

Du bliver en del af det danske team på 10 kolleger på hovedkontoret i Hedehusene.
Det primære fokus er på offentlige og private uddannelsesinstitutioner, kontormiljøer, hospitaler, industrivirksomheder og andre, der har brug for loft- og vægakustik.

Professionel rådgiver med ambitioner

Der er flere indgange til denne stilling, men vi forestiller os, at du har en baggrund som bygningskonstruktør, bygningsingeniør, salg og handelsuddannet eller lignende, og du kan både have et par eller flere års erfaring fra en tilsvarende rolle. En helt tredje baggrund er også velkommen.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra byggebranchen og en stilling med rådgivning i centrum. Du har erfaring med AutoCAD, CRM, Revit eller lignende programmer. Du er hurtig til at fornemme, hvor der kan skabes maksimal værdi ved at tilbyde de optimale løsninger. Det er en fordel, hvis du har kendskab til promovering af bæredygtige produkter, samt promovering og positionering af bæredygtighed i relation til produkter i det hele taget.

Som person er det vigtigt, at du har gode kommunikations- og rådgivningsevner, så du er i stand til at fortælle, belyse og overbevise interessenter om, hvorfor de netop skal vælge Rockfons løsninger. Du har kommerciel indsigt, og du trives med at dyrke dit netværk, ligesom du navigerer ubesværet blandt mange forskellige interessenter.

Det får du:

Vi tror på, at du ved bedst, hvordan du løser dine opgaver. Du får en høj grad af fleksibilitet, og dine kollegaer er altid klar med sparring og hjælp, når du står med en ekstra svær udfordring. Du får selvfølgelig produkt- og koncepttræning, og du får mange kompetente kolleger i ryggen.

Søg stillingen