2 Projektledere til udvikling af fremtidens produkter

R&D teamet vækster igen og mangler dig, som har erfaring med projektstyring og interesse for udvikling af produkter til fremtidens byggeri. Vil du være en nøglespiller på strategiske vigtige projekter på tværs af afdelinger i et innovativt og fagligt miljø?

Du anvender hele din værktøjskasse og erfaring

I samarbejde med dine kollegaer, både i R&D, på tværs af interne funktioner som f.eks. Product Management, Produktion, Laboratorie og Sustainability-gruppen og sammen med eksterne partnere, er dit primære ansvarsområde at sikre, at udvalgte strategiske vigtige projekter bliver gennemført til rette tid og med høj kvalitet. Der anvendes en velafprøvet Stage-Gate model, som forløber således:

 • Opgavedefinition & business case
 • Konceptudvikling
 • Full-scale udvikling
 • Test & validering
 • Godkendelser
 • Kommercialisering og overlevering til produktionen.

Som ansvarlig for projektet fra start til slut bliver dine primære opgaver dermed at:

 • lede udviklingsprojekter fra idé og gennem alle projektets faser.
 • sikre progression i projektet - i henhold til tidsplanen.
 • videreformidle og rapportere resultater og observationer løbende.
 • være proaktiv og tage initiativ i forhold til projekterne og opgaverne.
 • indsamle relevant viden virtuelt samt ved deltagelse i seminarer og konferencer.
 • planlægge og eksekvere på relevante tests.
 • samarbejde med råmateriale-leverandører, videnscentre samt internt i Cembrit.

Erfaring med projektledelse og interesse for fremtidens byggerier

Vi leder efter dig, der har god erfaring med projektledelse og som naturligt kan udfylde en ansvarsfuld rolle som nøglespiller på tværs af afdelinger og opgaver.

Vi forestiller os, at din uddannelsesmæssige baggrund er akademisk og forankret inden for et teknisk område – gerne byggeteknisk.

Din værktøjskasse er desuden fyldt op med projektlederredskaber, og du har minimum 3 års erfaring inden for dit fagområde – fordelagtigt inden for byggebranchen. Uanset hvad, så er du en udadvendt person med god sans for planlægning, struktur og et godt indblik i, hvad det vil sige at drive gode udviklingsprojekter.

Du trives i et internationalt og travlt miljø, hvor meget af kommunikationen foregår på engelsk. Derfor er dine kommunikationsevner også i top på både dansk og engelsk. Du arbejder selvstændigt, er initiativrig og har et mærkbart drive, hvor du både fokuserer på udvikling og fortsat fremgang.

Dine kolleger ser dig som en dygtig, involverende og motiverende projektleder, som er eminent til at styre projekter. Du er udadvendt og kan begå dig på alle niveauer – og med dit gode humør samarbejder du ubesværet med både interne og eksterne interessenter. Du forstår dermed at sætte retningen, og har en udviklingsorienteret tilgang til opgaverne.

Vi lægger vægt på, at du har flair for IT. Det betyder bl.a., at du anvender hele Office-pakken, bruger diverse programmer til tidsplanlægning - og gerne er hjemmevant i enten AutoCAD eller SketchUp.

Dine resultater og motivation definerer dine fremadrettede udviklingsmuligheder

Hos Cembrit er der fart på. Hvis du vil med på rejsen, kan du være med til at sikre den fortsatte succes.

Du vil blive en del af en dynamisk og ambitiøs virksomhed med en masse dedikerede medarbejdere, som alle brænder for at skabe succes og gøre en forskel i hverdagen. Engagement, arbejdsglæde, god arbejdsindsats og holdånd er vigtige værdier i Cembrit.

R&D teamet består af både meget erfarne medarbejdere samt yngre medarbejdere, der kommer med den nyeste viden. Samspillet giver et dynamisk team, som er gode til at bruge hinandens styrker og kompetencer. Tonen er uformel og med et godt sammenhold. Som ny i teamet, er en del af onboardingen, at en kollega bliver din nære sparringspartner.

Som projektleder er du i høj grad med til at præge udviklingen, og du vil få stor medindflydelse på din hverdag og dine arbejdsopgaver.

Der kan forventes ca. 15 rejsedage årligt, primært til laboratoriet i Tjekkiet, andre produktionssites samt til leverandører og samarbejdspartnere.

Så vil du være en del af Cembrit, som arbejder med de nyeste innovative produkter, og hvor bæredygtighed vægtes højt? Så tøv ikke med at sende os din ansøgning!

Søg stillingen