Salgskonsulent - "Consultant Member Relations"

Salgskonsulent - "Consultant Member Relations"

Internationalt eksportsalg, rådgivning og værdibaseret relationsopbygning er nogle af nøgleordene i stillingen, hvor du står i spidsen for at udvide medlemsskaren.

Udvikling, vækst og værdiskabelse for medlemmer

I tæt samarbejde med dine kollegaer i medlems- og netværksteamet løfter du strategien, hvor Danish Export Association frem mod 2025 skal stå stærkere hos eksisterende medlemmer og vækste antallet af nye medlemmer.

I en nyoprettet stilling i et nyetableret team bliver dine kerneopgaver at:

  • identificere potentielle medlemmer
  • etablere kontakt, fastholde dialog og lukke aftaler om medlemskab
  • forstå de udfordringer en eksportvirksomhed har, så de får tilbud om det rette medlemskab
  • videreformidle den viden, du får om eksportvirksomheders udfordringer og ønsker, så Danish Export Association kan videreudvikle ydelserne

Hverveindsatserne foregår i tæt samspil med branding- og kommunikationsteamet. Dermed er der et stort fokus på videndeling for at skabe tværgående synergier, hvor alle bidrager med hver deres faglighed.

Udadvendt salgsprofil med eksportsalgserfaring

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – det er dog vigtigt, at du har arbejdet med eksportsalg i nogle år, så du har en solid indsigt i de muligheder og udfordringer, der er i en eksportvirksomhed. Det stiller både krav til din forretningsforståelse og dine evner til at imødekomme virksomhedernes behov.

Du ved, at den rette kommunikation er afgørende for et godt samarbejde, så du møder alle med ligeværdig respekt uanset organisatorisk niveau – både internt og eksternt.

Derudover står der følgende i dit CV:

  • Proaktiv networker, der er vant til at anvende værktøjer, som understøtter dette, fx CRM og LinkedIn.
  • Resultatorienteret og med et højt drive – du er bevidst om, at salg af og til kræver et langt sejt træk, hvor det handler om at holde fast.
  • Empatisk og forstår at navigere i en organisation med mange stakeholders og forskellige fagligheder.

Selvfølgelig begår du dig ubesværet på engelsk, og kan du endnu et sprog, er det en fordel.

Forankret kultur med et stort fokus på trivsel

Danish Export Association holder til i Eksportens Hus i Silkeborg, hvor du bliver del af en organisation, som er i konstant forandring og bevægelse. Netværk er en del af foreningens DNA, og hver dag er der fokus på videndeling for at skabe størst værdi for medlemmerne.

Et vigtigt parameter for at opnå succes er, at medarbejderne er glade for at gå på arbejde. Dermed kan du udover faglig udvikling forvente gåture i naturskønne omgivelser, plankeudfordringer, bordfodbold, morgenyoga og kage.

Søg stillingen