Finance Manager til international vækstvirksomhed i Aalborg

Har du passion for ledelse og kan du skabe det finansielle overblik samt være garant for valid og rettidig rapportering? Brænder du for at bringe din forretningsforståelse i spil i et internationalt miljø med stort fokus på den grønne omstilling? Og har du lederpotentiale? Så er det måske dig, vi søger, til et attraktivt job i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed med store muligheder for karrieremæssig udvikling.

Kompetent team og selvstændighed i jobbet

Som Financial Manager i Bladt, bliver du leder for regnskabsfunktionens 7 medarbejdere og en del af virksomhedens stærke økonomiteam. Du vil referere direkte til virksomhedens VP for Finans.

Du får ansvaret for at sikre høj kvalitet og en effektiv økonomifunktion via din ledelse, faglighed, engagement og drive til at gå forrest. Du påtager dig ansvar for at sikre, at funktionen har effektive processer samt dedikerede medarbejdere, der leverer høj kvalitet til tiden – så funktionen understøtter forretningen.

Dine nøgleopgaver bliver:

 • at skabe et korrekt grundlag for månedsrapportering
 • daglig ledelse af regnskabsfunktionen inden for løn og bogholderi
 • compliance indenfor moms, skat og afgifter
 • deltagelse i årsafslutningen og udarbejdelse af årsrapporter for koncernens selskaber (IFRS)
 • kvartalsmæssige forecasts (P&L og likviditet)
 • Risk management-opgaver
 • budgetudarbejdelse og opfølgning
 • at sikre anvendelse og videreudvikling af interne kontroller til forebyggelse og detektering af regnskabsmæssige fejl samt besvigelser mv.
 • controlling af rapportering og processer i datterselskaber samt associerede selskaber
 • forberedelse af materiale til bestyrelsen samt revisionskomité i samarbejde med CFO
 • ad hoc-analyse- og udviklingsopgaver.

Engagement, drive og faglighed

Din uddannelsesmæssige baggrund er cand.merc.aud. eller en HD i regnskab, og du har min. 5 års erfaring som revisor og dertil gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling, fx som Senior Financial Controller eller Finance Manager i en moderne finansfunktion.

Som person er du engageret i dit arbejde, har et stort drive og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Samtidig har du stærke analytiske færdigheder, en god forretningsforståelse og evnen til at bevare overblikket over mange facetter i en kompleks virksomhedsstruktur. Du formår at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du er et positivt, udadvendt og tillidsvækkende menneske.

Som person er du åben og proaktiv, og du motiveres af at skabe gode relationer ud i organisationen. Du besidder en stærk vilje til at lykkes og er en teamplayer, der skaber resultater i samspil med kolleger på alle niveauer.

Du mestrer Excel, har flair for IT, og derudover taler og skriver du engelsk.

Karrieremæssig udvikling

Som Finance Manager får du en udfordrende stilling i en international koncern, hvor du selv kan være med til at præge den videre udvikling. Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job med mange samarbejdsflader i en sund virksomhed med et godt arbejdsklima. Du bliver en del af et fagligt dygtigt team, og får gode muligheder for faglig og personlig karrieremæssig udvikling.

Derudover tilbydes du en attraktiv gagepakke, sundhedsforsikring og pensionsordning m.m.

Du kommer til at indgå i et team af højtkvalificerede medarbejdere, der på tværs af organisationen og faggrænser løfter i flok. Du bliver en del af en international virksomhed med fokus på vækst.

Der hersker en flad struktur i et uformelt miljø, og der er korte beslutningsveje, så du har stor mulighed for at få direkte indflydelse og synlighed i din rolle. En arbejdsplads, hvor medarbejderudvikling, trivsel og sikkerhed står øverst på dagsordenen.

Søg stillingen