Drupal-udvikler med Tech Lead-ambitioner

Har du velafprøvede Drupal-kompetencer og vil du anvende disse til at skabe fremragende onlineoplevelser?

Eksekverende webudvikler til mediesitet

Hos Kristeligt Dagblad arbejder de i en distribueret arkitektur med en række applikationer, der møder brugere og abonnenter forskellige steder i kunderejsen. Det drejer sig blandt andet om:

  • Nyhedssitet: kristeligt-dagblad.dk.
  • Konverteringsuniverset: bestil.kristeligt-dagblad.dk.
  • Den digitale kundeservice: kristeligt-dagblad.dk/selvbetjening.
  • Abonnementsadgangsmotor, applikation til opsamling af permissions: nyhedsbreve.kristeligt-dagblad.dk.
  • Og deres datalake- og databroker-setup.

Den digitale afdeling består i dag af 10 medarbejdere, som arbejder med udvikling af webapplikationer, webdesign, projektledelse og analyse af adfærdsdata.

Med reference til den digitale chef bliver du en af nøglepersonerne i arbejdet med at søsætte og drifte hurtige, tilgængelige og forretningskritiske applikationer. De fleste af Kristeligt Dagblads eksisterende applikationer er skrevet i PHP, Python og Go med en frontend af Twig-templates og jQuery/VueJS/ES6.

Vi mangler dig, der har:

  • solid erfaring med CMS-systemet Drupal
  • flere års erfaring med at webapplikationer i PHP – gerne ved brug af Symfony-framework
  • styr på html, JavaScript og SCSS
  • evnen til at forstå og udfordre de behov og ideer, der kommer fra produktejere hos redaktionen og markedsførings- og salgsafdelingen.

Filosofien i den digitale afdeling er, at du selv har indflydelse på, hvilke teknologier du vil bruge. Scrum er de ikke religiøse med. Til gengæld har de en smidig tilgang til projektstyring og drift, som medieres med Slack, Jira og Google Workspace.

Frihed, fleksibilitet og udviklingspotentiale

Som Drupal-udvikler hos Kristeligt Dagblad er der for den rette kandidat gode muligheder for at påtage sig mere ansvar – måske går du med en Tech Lead-drøm og er klar til next step i din karriere?

Det er en forudsætning, at du er velbevandret i Drupal frontend- og backendudvikling og vigtigst er, at du har en faglig stolthed, som du bringer i spil via input til den fremadrettede tech for at skabe den bedst mulige brugeroplevelse.

Dine kommende kollegaer arbejder med projekter af vekslende størrelse og kompleksitet, og du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor den rigtige løsning prioriteres over den hurtige løsning.

Kristeligt Dagblad fokuserer på en sund balance mellem familie- og arbejdsliv. Deres kontorer ligger centralt i København, og der er mulighed for at arbejde hjemmefra.

Søg stillingen