Key Account Manager - Large Account Segment

Kan du videreudvikle store komplekse internationale kunder? Og kan du sikre succesfuld gennemførelse af projekter i en branche, hvor kompleksiteten er høj, tidsfaktoren nogle gange er afgørende, og hvor der stilles store krav til kvalitet og levering?

Jobbet

Som Key Account Manager er du overordnet ansvarlig for salgsresultaterne og samarbejdet med eksisterende såvel som nye kunder, herunder overholdelse af budgetter for det enkelte projekt.

Sammen med det team du indgår i, sørger du for, at kontrakterne med kunderne løbende udvikler sig og vedvarende afspejler et dybere salg. Dermed øges omfanget af samarbejdet, og kundens fulde supply chain effektiviseres, evalueres og tilpasses løbende. Dine projekter har typisk en varighed på 3-18 måneder med en kompleksitet, der gør, at du forventeligt løbende håndterer 5-6 projekter ad gangen hos kunderne.

Uddybende er du ansvarlig for at:

  • Drive YOY growth med eksisterende såvel som potentielt nye kunder, herunder kontrakt- og prisforhandling.
  • Udforme hurtige og konkurrencedygtige tilbud til eksisterende såvel som nye kunder. Herunder sikre, at de har kendskab til alle virksomhedens tilbud og ydelser.
  • Bringe detaljerede løsningsforslag med til kundemøder - baseret på analytisk forberedelse.
  • Forecasting og vurdering af egne salgsmål er en løbende proces.
  • Sikre struktureret og detaljeret udvikling af pipeline-projekter i tæt samarbejde med teamet du indgår i og kunden – som altid er i fokus. Du arbejder målrettet henimod et partnerskab i ethvert projekt.
  • Bidrage til at udvikle virksomheden ved at drive interessenterne fremad – både internt og eksternt - samt bidrage til dokumentation og specifikationer sammen med projektteamet.

Din profil

Du har en stærk kommerciel baggrund med afsæt i elektronikindustrien og har flere års erfaring – enten fra en lignende KAM-stilling eller fra en position, hvor du har arbejdet i et internationalt miljø med eksternt salg, EMS og B2B-tekniske produkter og ydelser.

Du forstår at identificere og udvælge gode cases og udnytte nye salgsmuligheder.

Du har stærke kommunikative evner og mestrer både dansk og engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale. Internt formidler du præcist, konkret og i øjenhøjde og formår på den måde at involvere dit team i kundernes projekter. Eksternt formidler du en stærk storyline til kunden, bl.a. ved brug af Excel og PowerPoint.

Du har en analytisk og resultatorienteret tilgang til opgaverne, ligesom du tager initiativ og arbejder selvstændigt. Dit høje eksekveringsniveau kombineret med dit strukturerede mindset gør, at du når i mål til tiden, men samtidig formår at komme omkring samtlige detaljer i projekterne.

Du tilbydes

Du bliver en del af en moderne dynamisk organisation, hvor omgangstonen er uformel samtidig med, at der er fokus på et højt kompetence- og eksekveringsniveau. Kulturen er præget af team-ånd og en tro på, at man står stærkest sammen, og at alle i teamet tager ansvar og del i beslutningerne.

Du får gode ansættelsesvilkår samt en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer.

Søg stillingen