Salgsdirektør til spændende vækstrejse i sund og ambitiøs virksomhed

Du kan være med til at præge fremtiden for Klimabrands. Vi tilbyder en helt unik mulighed for at komme med på rejsen i en spændende vækstvirksomhed med stort potentiale.

Forretnings- og salgsudvikling

Salgsdirektør til spændende vækstrejse i sund og ambitiøs virksomhed, med følgende ansvarsområder:

  • International salgsledelse
  • Kædebaseret salg
  • Operationel salgseksekvering - gå forrest som det gode eksempel og deltage i salgsmøder og kundebesøg efter behov
  • Arbejde med forretningsudvikling og udvikling af salgsorganisationen som helhed
  • Udvikling af produktsortimentet.

Salgsdirektøren bliver en del af ledergruppen, og har ansvar for at bygge en salgsorganisation op i Skandinavien.

Klimabrands er inde i en spændende udvikling og ønsker, som et led i deres nye ambitiøse strategi, at løfte salget til næste niveau. Derfor er de nu på udkig efter en salgsdirektør, som udover at drive salget også kan bidrage proaktivt til udviklingen af den samlede forretning.

Salgsdirektøren bliver en naturlig og integreret del af ledergruppen, som udover den administrerende direktør udgøres af salgsdirektøren.

Med reference til den administrerende direktør, bliver salgsdirektøren ansvarlig for at udvikle salget i hele virksomheden, dvs. udvikle kædeaftaler i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Opgaven bliver at opbygge en salgsorganisation i disse lande. P.t. består salgsorganisationen af én landechef/salgschef Sverige og den nuværende CEO.

Den nye salgsdirektør vil arbejde på både taktisk/strategisk og operationelt niveau, hvor det bliver afgørende for succes, at man evner balancen mellem at agere som en velfunderet forretningsudvikler og samtidig være en hands-on sparringspartner for organisationen. Med andre ord favner den nye salgsdirektør bredt både som person og i salgsværktøjskassen.

Stillingen som salgsdirektør er rettet mod ledelse/opbygning af salgsafdelingen og mod operationelt salg.

Salg og kunderelationer

Først og fremmest er du forretnings- og resultatorienteret, og motiveret af at øge omsætningen. Du har samtidig en hands-on tilgang til dine opgaver, og sætter en ære i at være en synlig medspiller i din salgsorganisation.

Du har formentlig en kommerciel uddannelse men vigtigere er, at du gennem lignende stillinger har opnået succes og dermed kan dokumentere dine gode resultater. Du har helt sikkert erfaring med ledelse og med salg/indkøb til kæder – gerne i hele Norden.

Du har solid erfaring med forhandlersalg og langsigtet udvikling af salgsindsatsen. Du er vant til at arbejde med hele paletten omkring salget, fra strategi og handlingsplaner til udvikling og sparring, over til deltagelse ved salgs- og kundemøder.

Du har erfaring med salg til kæder eller du har siddet på den anden side af bordet. Ideelt har du haft salgsansvaret for en virksomhed eller en region/produktgruppe samt ledelse af et mindre team, men du kan også være en stærk KAM/sælger, der er klar til dit første lederjob. Erfaring med forhandling, indgåelse og opfølgning på årsaftaler er en naturlig del af din erfaring.

Du brænder for salg og kunderelationer – både de eksisterende og de nye, du bygger op. Du er udadvendt, tillidsskabende og relationsstærk både hos kunderne og internt i en salgsorganisation. Du har et stærkt købmandsgen, og du formår at arbejde såvel operationelt som strategisk med dit ansvarsområde. Du evner både at regne og regne den ud, når det handler om udviklingen af forretningsområdet og markedstilgangen, og i forhold til at indgå de aftaler, der skaffer de rigtige løsninger, priser og dækningsgrader hjem.

For at skabe succes som salgsdirektør skal du være en dygtig kommunikator og en inspirerende leder, som evner at få folk med på en vækstrejse. Du har allerede høstet dine tilsvarende erfaringer med en lignende opgave - også i en mindre eller mellemstor virksomhed.

Som person er du udadvendt, skaber og vedligeholder langvarige relationer, og besidder en naturlig autoritet. Du er robust, vedholdende, og har modet til at gå forrest for at sætte dit præg på virksomhedens fremtidige retning.

Nøglespiller i velkonsolideret vækstvirksomhed

Du tilbydes et spændende salgsdirektørjob, hvor du får afgørende betydning for virksomhedens fremadrettede udvikling. Du får gode muligheder for at udvikle dig yderligere over tid og vokse med virksomheden. Ansættelsesvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Du bliver en del af en velkonsolideret virksomhed i vækst, med et langsigtet fokus og ejerskab, hvor du med ansvaret for et nøgleområde får gode muligheder for at udvikle dig såvel fagligt, ledelsesmæssigt og personligt.

Klimabrands har et anerkendt brand inden for sine segmenter, hvor en øget salgsindsats vil skabe vækst - endda muligvis betydelig vækst.

Søg stillingen