Cloud-udvikler til stærkt udviklerteam i Aalborg

Ønsker du en varieret hverdag med masser af udfordringer samt indflydelse på processer og teknologier? Og brænder du for at blive en del af et kompetent og meget alsidigt udviklerteam? Så læs videre!

Implementering og udvikling

For at understøtte TARGIT’s fortsatte vækst, leder vi efter en dygtig cloud-udvikler til deres stærke udviklerteam i Aalborg, hvor de er i gang med at bygge en førsteklasses Business Intelligence platform til mere end 1500 kunder.

I TARGIT arbejder de på at færdiggøre Cloud-versionen af TARGIT Decision Suite, som skal understøtte TARGIT’s SaaS-strategi. TARGIT har valgt Azure og Kubernetes som fælles Cloud-platform for alle SaaS kunder og søger derfor en udvikler, som kan medvirke til en succesfuld implementering samt løbende sikre, at platformen automatisk skalerer optimalt i forhold til performance og omkostninger.

Opsummeret vil dine vigtigste opgaver blive:

  • løbende videreudvikling af Azure infrastruktur efter SCRUM-principperne
  • integrering af services og værktøjer til overvågning, logning, support og løbende optimering af TARGIT Cloud’s Azure infrastruktur
  • etablering og dokumentering af processer – herunder udvikling, deployment, release og overvågning – i samarbejde med kolleger i Cloud-teamet
  • teknisk 3rd level support
  • aktiv deltagelse i det løbende strategiarbejde som sikrer, at TARGIT’s cloud-arkitektur konstant udvikles
  • deltagelse i DevOps-aktiviteter, såsom fejlfinding i og optimering af cloud-infrastruktur.

Erfaring med cloud-infrastruktur

For at løse ovenstående opgaver forestiller vi os, at du har følgende faglige kvalifikationer:

  • gode engelskkundskaber på skrift og i tale, samt gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • praktisk erfaring med C#/.NET
  • overblik over og praktisk erfaring med én eller flere Cloud-infrastrukturer (ikke nødvendigvis Azure).

TARGIT benytter bl.a. følgende teknologier i dag – kender du nogen af dem, vil det være en fordel:

Kubernetes, Traefik, OpenID, ARM Templates, Azure DevOps, Azure App Service, Azure AD B2C, Azure Cosmos DB, Azure SQL, Azure Service Bus, Jaeger, ELK Stack, Grafana, Prometheus.

Din daglige gang vil være på hovedkontoret i Aalborg, hvor hovedparten af deres R&D-team på 20 medarbejdere er baseret. Her får du mulighed for at sparre med særdeles dygtige og erfarne kolleger, som brænder for at lave markedets bedste BI & Analytics produkt. Du vil samtidig blive en del af en international virksomhed, hvor du også vil have jævnlig kontakt med den resterende del af R&D-teamet i Hviderusland.

Du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med kollegaer. Du har overblik, og så er du kvalitetsbevidst og har sans for detaljen.

En flad organisation, hvor dine gode ideer vil blive værdsat og omsat

TARGIT er en flad organisation, hvor dine gode ideer vil blive værdsat og omsat. Du får mulighed for at tage ansvar fra dag ét, og at sætte dit præg på organisationen i et dynamisk team med gode kolleger, der værdsætter humor. Du bliver en del af en inspirerende arbejdsplads med mange personalegoder og en lækker frokostordning i nye flotte omgivelser.

TARGIT holder ved deres skandinaviske rødder samtidig med, at de stræber efter at skabe et dynamisk og udfordrende miljø for alle ansatte. De har et klart mål om altid at være et skridt foran i en verden, hvor forandring er en naturlig del af hverdagen. TARGIT er en fleksibel arbejdsplads, som ønsker at fremme kreativitet, fællesskab og opfindsomhed.

Du får en særdeles spændende rolle i en dedikeret og ambitiøs virksomhed. Du tilbydes faglig udvikling gennem både udfordrende opgaver og projekter, samt efteruddannelse. Du vil møde engagerede kolleger og en uformel form for dialog, der er med til at skabe en stærk samarbejdskultur.

Du tilbydes naturligvis en god gage pakke, der modsvarer dine kvalifikationer samt en arbejdstid, der passer til din familie og dit øvrige liv.

Søg stillingen