Controller - Finansielt overblik samt valid og rettidig regnskab og rapportering

Attraktivt job i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed i Aalborg med et inspirerende arbejdsmiljø, fagligt dygtige kollegaer og med gode muligheder for både faglig- og personlig udvikling.

Finansiel- og regnskabsmæssig assistance

Med reference til økonomichefen i NOVI bliver du i jobbet ansvarlig for en kundegruppe bestående af virksomheder af forskellige størrelser. Deres behov for finansiel- og regnskabsmæssig assistance kan variere meget.

Ansvaret omfatter at tidsfrister for regnskab, moms og skat overholdes, samt at den daglige bogføring og årsrapporten efterlever de lovmæssige krav. Derudover skal der være fokus på effektivisering af arbejdsgange, samt sikring af at kundens ønsker efterleves. Selskabernes assistancebehov varierer meget, men i de fleste tilfælde står NOVI for den direkte forbindelse til revisor og foretager udarbejdelsen af årsregnskab og skat.

De primære arbejdsopgaver og ansvarsområder i jobbet er:

  • Årsregnskab.
  • Skatteregnskab og indberetning af selvangivelser.
  • Budgettering og likviditetsstyring.
  • Før og efterkalkulation af diverse projekter.
  • Dialog med revisor, SKAT, rådgivning kunder mv.
  • Bogføring og løn (begrænset omfang).
  • Ad hoc-opgaver.

Profil

Du har en økonomisk og regnskabsmæssig baggrund som HD (R) og gerne erfaring fra revisionsbranchen, hvor du har haft selvstændigt opgaveansvar. Dermed er din økonomiske og regnskabsmæssige værktøjskasse naturligvis i top og suppleret med en solid forretningsmæssig forståelse.

Som person er du engageret i dit arbejde og arbejder struktureret, detaljeorienteret med deadlines. Samtidig er du analytisk godt funderet og har evnen til at bevare overblikket. Du formår at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du er et positivt, udadvendt og tillidsvækkende menneske, som evner at arbejde sammen med mange forskellige kundetyper.

Du er ligeledes åben, proaktiv og positiv, og du har et hands-on approach til løsning af dine opgaver. Du har stærke analytiske færdigheder og god forretningsforståelse. Du besidder en stærk vilje til at lykkes og er en teamplayer, der skaber resultater i samspil med kolleger.

Du er en rutineret bruger af MS Office, især Excel og har et godt kendskab til ERP-systemer, gerne NAV. Desuden behersker du både dansk og engelsk i skrift og tale.

Vækst og udvikling i Nordjylland

NOVI er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og -udvikling vægtes højt. Du får stor mulighed for både faglig og personlig udvikling, samt for at skabe flotte synlige resultater. Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job med mange samarbejdsflader i en sund virksomhed med et godt arbejdsklima. Derudover tilbydes du en attraktiv gagepakke, sundhedsforsikring og pensionsordning, m.m.

Vi tilbyder en stilling med mulighed for en god work-life-balance i en organisation med en uhøjtidelig omgangstone og en flok super engagerede kollegaer, der arbejder målrettet for at skabe vækst og udvikling i Nordjylland. Arbejdspladsen ligger i Forskerparken NOVI i Aalborg.

Søg stillingen