Produktionsleder

Til Skamols fabrik i Rødding ved Spøttrup leder vi efter en produktionsleder. Har du kompetencerne og mod på at være med til at lede og udvikle en veldrevet produktion?

Du sikrer, at produktionen kører optimalt, og at produkterne lever op til specifikationerne

Fabrikken er Skamols største i Danmark og beskæftiger i alt 70 medarbejdere. Med reference til fabrikschefen varetager du det ledelsesmæssige ansvar for 35 ud af disse.

Du indgår i ledergruppen, som du kontinuerligt sparrer med. Dette for at opnå bedst mulig performance på fabrikkens aktiviteter, fastholde Skamols høje kvalitetsniveau og med et konstant fokus på at minimere risikoen for reklamationer og fejl.

Det er dermed dig, der har ansvaret for:

  • Operationel personaleledelse og administration – motivation og udvikling
  • Organisering af produktionen – ressource- og bemandingsplanlægning
  • Deltagelse i sikkerhedsarbejde og runderinger med arbejdsmiljørepræsentanter og dine teams
  • Opfølgning på nøgletal i egen afdeling med dine medarbejdere (tavlemøder)
  • Optimering og deltagelse i udviklingsprojekter
  • Samarbejde med R&D for at efterleve kundekrav og -forespørgsler

Det kræver, at du som leder har overblikket over produktionsprocedurer, -processer og arbejdsgange, så du er i stand til at fastholde udvikling og effektivitet i afdelingen.

Synlig leder, der skaber resultater gennem mennesker

Der er brug for en leder, der tør tænke ud af boksen og har en innovativ drivkraft – en der skaber motivation og får sine medarbejdere til at arbejde sammen. Det betyder, at du i dit lederskab er nærværende, men samtidig er i stand til at træffe selvstændige beslutninger, særligt når der opstår uforudsete hændelser, som kræver hurtig action.

Vi forventer, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed, ideelt set fra procesindustrien, hvor du er vant til at arbejde med timelønnede.

Du har en uddannelse som produktionsteknolog, maskinmester eller tilsvarende, og måske har du også erfaring med Lean eller tilsvarende struktureret optimeringsarbejde.

Dygtige kolleger, engageret team og godt arbejdsklima 

Hvis du kan identificere dig med ovenstående beskrivelser, hører vi meget gerne fra dig… 

Skamol garanterer faglig sparring, personlig udvikling og en kultur, der bærer præg af høje ambitioner, ordentlighed og fleksibilitet.

Søg stillingen