Financial Controller

Har du passion for at skabe det finansielle overblik samt være garant for valid og rettidig rapportering - og ønsker du at bringe din forretningsforståelse i spil i et internationalt miljø? Så er det måske dig, vi søger til en innovativ og fremsynet virksomhed, med store muligheder for karrieremæssig udvikling.

Jobbet

Attraktivt job i en dynamisk og vækstorienteret international koncern med et inspirerende arbejdsmiljø, fagligt dygtige kollegaer og med gode muligheder for karrieremæssig udvikling.

Som Financial Controller i Aalborg Portland Holding Koncernen arbejder du i høj grad sammen med vores datterselskaber i ind- og udland samt med selskabets moderselskab i Rom. Med reference til Finance Director bliver du en del af et meget kompetent team på fem medarbejdere, som bl.a. har ansvaret for udarbejdelsen af koncernregnskabet for Aalborg Portland Holding Koncernen samt den finansielle rapportering.

Dine vigtigste opgaver er:

  • Udarbejdelse af group management reporting
  • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskaber
  • Controlling af datterselskaber i Aalborg Portland Holding
  • Udarbejdelse af ad hoc-analyser og besvarelse af spørgsmål fra moderselskab og internt
  • Kontakt til myndigheder og revisorer
  • Deltagelse i udarbejdelse af regnskabsprincipper samt sikre, at disse efterleves i henhold til IFRS
  • Deltagelse i forskellige ad hoc-projekter i Aalborg Portland Holding.

Din profil

Du er cand.merc.aud eller har en HD i regnskab, og du har min. 5 års erfaring som revisor. Du har haft selvstændigt opgaveansvar hos kunderne samt betjent større koncerner. Alternativt har du min. 5 års erfaring fra en lignende stilling, fx som Financial Controller i en moderne finansfunktion.

Som person er du engageret i dit arbejde og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Samtidig er du analytisk godt funderet og har evnen til at bevare overblikket over mange facetter i en kompleks virksomhedsstruktur. Du formår at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du er et positivt, udadvendt og tillidsvækkende menneske.

Som person er du åben, proaktiv og positiv, og du motiveres af at skabe gode relationer i organisationen. Du har stærke analytiske færdigheder og god forretningsforståelse. Du besidder en stærk vilje til at lykkes og er en teamplayer, der skaber resultater i samspil med kolleger på alle niveauer.

Derudover mestrer du Excel, har flair for IT og taler samt skriver flydende på engelsk, da dette er koncernsproget.

Såfremt du har erfaring med HFM og SAP vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Du tilbydes

I stillingen som Financial Controller får du en udfordrende stilling i en international koncern, hvor du selv kan være med til at præge den videre udvikling. Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job med mange samarbejdsflader i en sund virksomhed med et godt arbejdsklima. Desuden får du gode muligheder for faglig og personlig karrieremæssig udvikling.

Derudover tilbydes du en attraktiv gagepakke, sundhedsforsikring og pensionsordning, velfungerende personaleforening m.m.

Søg stillingen