Produktionsdirektør

En stilling hvor du bliver medansvarlig for udarbejdelse og styring af en ambitiøs strategi, og hvor din rolle bliver helt central for kontinuerlig optimering og automatisering af driften.

Du gør strategien operationel og skaber konstante forbedringer

Som produktionsdirektør for Agri-Norcold bliver du en del af direktionen, og du får en række Site Managers i direkte reference. Din opgave bliver helt overordnet at sikre en effektiv drift med løbende forbedringer, at omsætte strategien til operationelle planer samt at skabe synergier på tværs af en helhedsorienteret organisation.

Fokus i stillingen er, at organisationen konstant forbedrer sig og fortsat skaber resultater i en stadig mere foranderlig verden. Du arbejder ud fra den overordnede strategi, men samtidig er du synlig på de enkelte sites, hvor du bidrager aktivt til videreudvikling af ledelseskompetencerne.

Det er derudover dig, der er ansvarlig for:

  • budget og indkøb for produktionssitesene
  • projekter, herunder planlægning/driftscontrolling
  • standarder/certificeringer, så branchens krav efterleves
  • arbejdsmiljø – at gældende lovgivning overholdes.

Du besøger de enkelte sites ofte, ligesom du naturligvis også har dage på hovedkontoret i Hobro. Derfor er det mest optimalt, hvis du har bopæl i Midtjylland.

Solid ledelseserfaring med en motiverende og coachende adfærd

Vi forventer, at du har flere års erfaring med logistik- og produktionsledelse fra procesindustrien. Ideelt set har du erfaring med ledelse af flere sites, hvor du er vant til at drive interne projekter og arbejde på tværs af værdikæden. Måske har du også erfaring med Lean eller tilsvarende struktureret optimeringsarbejde.

Du har en videregående produktions- eller Supply Chain-uddannelse, fx ingeniør eller cand.merc.

Som person kan du begå dig både på fabriksgulvet og i direktionslokalet, hvor din tilgang til opgaverne er pragmatisk. Du er en teamplayer med en tydelig loyalitet over for dine kolleger, og du trives i en organisation med mange interessenter, der bringer værdi ind i dit ansvarsområde.

Du bygger dine vurderinger og optimeringsforslag ud fra fakta, så du dermed både har respekt for det eksisterende og samtidig udfordrer det.

Bliv en del af en yderst ambitiøs arbejdsplads

Hos Agri-Norcold går man gerne den ekstra mil for at nå målet og gøre kunderne dét gladere. Blandt medarbejderne hersker et godt sammenhold, en stærk vi-mentalitet og en blomstrende vinderkultur, som du som produktionsdirektør skal være med til at forstærke yderligere.

Søg stillingen