Divisionschef - Head of Member Relation and Activities

Du forstår eksportvirksomheders forretning, udfordringer og muligheder for vækst. Og med din erfaring inden for internationalt salg, går du forrest og skaber et team, der sikrer implementeringen af en ambitiøs strategi.

Ansvar for medlemspleje og -hvervning

I en nyoprettet stilling bliver du ansvarlig for divisionen, der udvikler og driver en lang række eksportnetværk og gennemfører aktiviteter i Danmark og internationalt. Divisionen er ligeledes ansvarlig for at sikre fastholdelse og vækst i medlemsskaren. Med reference til CEO bliver du en del af ledergruppen, som du løbende sparrer med på både strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Din kerneopgave er implementeringen af strategien frem mod 2025, hvor Danish Export Association både skal stå stærkere hos eksisterende medlemmer og samtidig skal skabe vækst.

Du lykkes med dette gennem:

  • ledelse af et delvist nyetableret team med 15 kollegaer – du sikrer udvikling, retning, fællesskab og trivsel
  • overordnet budgetplanlægning og -opfølgning i forhold til netværksmedlemskaber, eksportfremstød, aktiviteter og øvrige ydelser – du arbejder tæt sammen med de enkelte netværksansvarlige
  • overordnet ansvar for leverandøraftaler
  • kontinuerligt fokus på værdiskabende netværk, fremstød og aktiviteter – ikke mindst markedsføring og salg af disse
  • fastholdelse og hvervning af nye medlemmer
  • forretningsudvikling – du giver input både til dine kollegaer og til den samlede forretning.

Du bidrager til samarbejde på tværs af de øvrige divisioner, hvor du som leder ser potentiale og dermed sikrer, at dine medarbejdere får den støtte og opbakning, der skal til for, at de performer bedst muligt.

Erfaren leder med solid viden inden for eksport

Vi forventer, at du har en lang videregående uddannelse fx cand.merc. eller HD. Derudover har du erfaring med eksportsalg, så du har indsigt i de vækstperspektiver og -hindringer, der er i branchen.

Du har en bred forretningsforståelse og er vant til at arbejde med strategiske målsætninger og gøre disse til konkrete handlingsplaner.

Du har tidligere haft succes som leder, fordi du:

  • er engageret og empatisk, hvilket gør dig i stand til at få dine omgivelser med dig
  • har overblik og evner at prioritere ressourcer og indsatser
  • kommunikerer i øjenhøjde uanset organisatorisk niveau og faglige kompetencer
  • fokuserer på langvarige relationer og ved, at de er afgørende for at godt samarbejde – både internt og eksternt.

Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk og gerne flere sprog, ligesom du er hjemmevant i Office 365, CRM og LinkedIn, hvor du forstår værdien af at bruge kanalerne aktivt.

Forankret kultur med et stort fokus på trivsel

Danish Export Association holder til i Eksportens Hus i Silkeborg, hvor du bliver del af en organisation, som er i konstant forandring og bevægelse. Netværk er en del af foreningens DNA, og hver dag er der fokus på videndeling for at skabe størst mulig værdi for medlemmerne.

Et vigtigt parameter for at opnå succes er, at medarbejderne er glade for at gå på arbejde. Dermed kan du udover faglig udvikling forvente gåture i naturskønne omgivelser, plankeudfordringer, bordfodbold, morgenyoga og kage.

Søg stillingen