Teknisk Chef til verdens største vingetestcenter

Få en afgørende rolle i en virksomhed, der hver dag yder en stor indsats for den grønne omstilling! Med dine stærke lederkompetencer, og dybdegående faglige viden indenfor mekanik, får du ledelsesansvaret for 15 dygtige ingeniører.

Styrketest af vindmøllevinger

Alle nyudviklede vindmøller skal typegodkendes, og vingetest er en obligatorisk del af denne proces. Med en ideel placering på Østhavnen i Aalborg udfører Blade Test Centre A/S (BLAEST), som det største vingetestcenter i verden, uvildige fuldskala styrketest af vindmøllevinger for verdens største vindmølle- og vingeproducenter.

Udvikling og effektivisering

Som teknisk chef hos BLAEST får du ledelsesansvaret for ingeniørafdelingen Engineering, der består af 15 ingeniører i tre forskellige faggrupper. Dit overordnede ansvar er, at testaktiviteter gennemføres og rapporteres iht. indgåede kontrakter samt i overensstemmelse med gældende teststandarder. Derudover sætter du retning i udviklingsprojekter vedr. testudstyr, testmetoder og effektivisering.

Dine konkrete opgaver er:

 • Daglig ledelse af ingeniørgruppen.
 • Prioritering, allokering og styring af personaleressourcer.
 • Modning og effektivisering af driften herunder interne processer og forretningsgange.

Afdelingen, du skal lede, er opdelt i de tre faggrupper: Projects & Test Design, Power & Data og Structure & Mechanics. Hver faggruppe har en Team Lead, som du får et tæt samarbejde med gennem både faglig og ledelsesmæssig sparring.

Du bliver en del af ledergruppen, hvor du er med til at sikre virksomhedens videre udvikling. Du refererer til direktøren, og skal i samarbejde med denne, tegne virksomheden overfor kunderne samt andre samarbejdspartnere gennem bl.a. nationale og internationale udviklingsprojekter.

Teknisk forståelse og ledelse der flytter virksomheden

Du har formentlig en ingeniøruddannelse indenfor mekanik eller elektromekaniske systemer, og mindst 5 års erfaring med ledelse af specialister inden for et teknisk domæne.

Derudover har du disse stærke kompetencer:

 • Teknisk forståelse, således du i detaljer kan forstå, hvordan og hvorfor BLAEST udfører tests, og hvad kunderne har behov for.
 • IT på højt niveau herunder Office 365.
 • Proces og kvalitetssystemer (ISO90001 og/eller ISO17025).
 • Har du kendskab til strukturdesign af vinger, testsystemer eller måleudstyr, vil det være en stor fordel.

Derudover taler og skriver du både dansk og engelsk på højt niveau.

Du får en travl og hektisk hverdag, så det er vigtigt, at du har overblik, kan prioritere og igangsætte opgaver.

På det personlige plan

 • Interesserer du dig for mennesker og ved, at din afdelings resultater primært skabes af dine medarbejdere.
 • Er du systematisk og resultatorienteret i din opgavevaretagelse, og god til at bevare overblikket over mange forskellige opgaver, der ligger foran dig og organisationen.
 • Følger du naturligt op i organisationen på en både behagelig og effektiv måde.
 • Tager du ansvar for, at forretningens drift hele tiden leverer de bedst mulige resultater.
 • Tænker du naturligt på dine interessenter og opbygger tillidsfulde relationer til kollegaer og kunder.
 • Er du præcis, korrekt og overbevisende i din skriftlige og mundtlige kommunikation.

Et godt arbejdsmiljø og kompetente kollegaer

BLAEST har en åben og ærlig virksomhedskultur, hvor man fokuserer på sikkerhed, kvalitet og kundernes individuelle behov. Du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig organisation med knap 40 dygtige og engagerede medarbejdere, der lever og ånder for udvikling og vækst.

Arbejdsklimaet er uformelt og kundefokuseret, og kommunikationen er direkte.

Du får et særdeles spændende teknisk lederjob i en førende virksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af virksomheden og din afdeling. Du tilbydes velordnede løn- og ansættelsesvilkår på et attraktivt niveau, der modsvarer dine kvalifikationer og dit ansvar.

Søg stillingen