IT-Manager til udvikling af IT-strategi

Sæt din ekspertviden i spil og få muligheden for at udvikle IT-området i en virksomhed, hvor du bliver en nøglespiller i den digitale transformation. Som IT-Manager får du rig mulighed for at anvende dine faglige kompetencer hos BLAEST.

Styrketest af vindmøllevinger

Alle nyudviklede vindmøller skal typegodkendes, og vingetest er en obligatorisk del af denne proces. Med en ideel placering på Østhavnen i Aalborg udfører Blade Test Centre A/S (BLAEST), som det største vingetestcenter i verden, uvildige fuldskala styrketest af vindmøllevinger for verdens største vindmølle- og vingeproducenter.

Du former IT-området

I denne nye funktion som IT-Manager får du ansvaret for drift og udvikling af BLAEST’s IT-infrastruktur. Du løser derfor både daglige IT-opgaver og indgår i den strategiske sparring med ledelsen om integrationer, digitalisering, automatisering og fremtidige platforme mv.

Da virksomheden i dag har outsourcet det meste af IT-driften, forventes det, at du tager førerrollen med afgørende indflydelse på kontraktstyring (herunder omfanget outsourcing til den eksterne partner), strategi og politik på IT-området. Du vil også være den daglige kontakt til de forskellige leverandører og samarbejdspartnere indenfor IT-området.

Du får et fleksibelt job, hvor du i høj grad er med til at præge stillingsindholdet og/eller arbejdstiden (evt. deltidsstilling) ud fra de kompetencer, erfaringer og interesser, du har.

BLAEST har et omfattende IT-systemlandskab med stor fokus på at tilbyde dataintegration til kunder:

 • MS Office 365, herunder Sharepoint, Power apps og MS Dynamics.
 • Data storage -og backup løsninger, herunder disaster recovery system ved brug af bl.a. Veeam og Keepit®.
 • Azure eller andre cloud-platforme.
 • Economics.
 • Linux baseret måledata-opsamling og database.

Stærk faglighed og en empatisk kollega

Du har en relevant IT-uddannelse og flere års erfaring i en tilsvarende rolle med IT-ledelse, hvor flere af ovenstående systemer indgår. Du er visionær og kan vurdere muligheder i nye teknologier, så du kan vælge dem, der skaber værdi for virksomheden. Derudover har du erfaring med flere af nedenstående områder:

 • IT-infrastruktur og IT-sikkerhed.
 • Netværksdrift og –administration.
 • Dataintegration/brug af API’ere.
 • MS Office 365, herunder Sharepoint på administratorniveau.
 • Indkøb, drift og support vedr. almindelig IT-hardware.
 • Har du erfaring med outsourcing af IT, er det en fordel.

Du kan formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Du arbejder selvstændigt og kan bevare overblikket over de opgaver, der skal udføres. Du bliver en del af en virksomhed, hvor hverdagen er travl, hvorfor det er vigtigt, at du kan prioritere dine opgaver og have mange bolde i luften på samme tid.

Du er imødekommende, energisk og empatisk, og du besidder en god portion forståelse for brugernes hverdag. Du kommunikerer og begår dig frit på alle niveauer i virksomheden.

En arbejdsplads med fokus på udvikling

BLAEST har en åben og ærlig virksomhedskultur, hvor man fokuserer på sikkerhed, kvalitet og kundernes individuelle behov. Du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig organisation med knap 40 dygtige og engagerede medarbejdere, der lever og ånder for udvikling og vækst.

Arbejdsklimaet er uformelt og kundefokuseret, og kommunikationen er direkte.

Du får et stort ansvar, hvor du får mulighed for at sætte et præg på udviklingen af virksomheden samt en fleksibel hverdag, hvor du selv tilrettelægger dit arbejde.

Du tilbydes velordnede løn- og ansættelsesvilkår på et attraktivt niveau, der modsvarer dine kvalifikationer og dit ansvar.

Søg stillingen