Commercial Manager med fokus på industri og logistik

Vil du arbejde med projektsalg i Danmarks største industriklynge og en af Fyns mest betydningsfulde erhvervsvirksomheder?

En central rolle, hvor du styrker salgsindsatsen – og mulighederne er mange

Som en del af et stærkt team, varetager du ansvaret for videreudvikling af kundeporteføljen inden for den maritime sektor, vind- og fremstillingsindustrien. Mange af kunderne er danske, men markedet og udsynet er internationalt. Mere konkret har du ansvaret for at udleje de arealer på havnen, hvor virksomhederne med fordel kan drive deres forretning fra, og hvor de samtidig får adgang til en række driftsfaciliteter: bygninger, kraner, mandskab mv.

Du refererer til salgs- og marketingchefen, og du vil få hjælp til salgsfremkaldende aktiviteter fra salgsbackuppen og marketing, ligesom Business Development også genererer leads til salgsafdelingen.

Derudover har du adgang til support fra teknikere, jurister og andre fageksperter.

Dit omdrejningspunkt i dagligdagen vil være relationen til kunderne, hvor du varetager den langvarige proces med at opbygge og vedligeholde kontakten til relevante nøglepersoner på både operationelt, taktisk og strategisk niveau.

Din vej mod salget består af opgaver, såsom at:

  • formidle den gode historie om Odense Havn
  • planlægge og organisere din egen dagligdag, herunder booke/koordinere møder og have løbende genbesøg
  • forhandle priser og konditioner og løbende følge op på dine kundeaftaler og kontrakter
  • holde dig ajour med forretningsrelevante informationer, analyser og nøgletal
  • samarbejde og sparre med salgsteamet og Business Development.

Når du ikke er ude hos dine kunder, hvor ordrerne skabes, er din base på Odense Havns kontor i Munkebo, hvor din værktøjskasse består af et velfungerende CRM-system og konkrete procesbeskrivelser.

Du har god forretningsforståelse og mestrer både det opsøgende og det vedligeholdende salg

Du har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling fra en industri- eller logistikvirksomhed. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har formodentlig en mellemlang eller lang videregående uddannelse.

Som person er du udadvendt og har et højt drive, hvilket du bruger til at skabe gode resultater, alene og som en del af et hold. Du er respekteret og har let ved at bygge stærke relationer på alle organisatoriske niveauer, både til kolleger og kunder.

Salget er din primære motivationsfaktor, hvor du brænder for at lukke en ordre. Samtidig har du tålmodigheden til at bearbejde potentielle kunder, som endnu ikke er modne til at investere.

Du er vedholdende i arbejdet om at fortælle den gode historie om Odense Havn, og kan nemt se dig selv efterleve Odense Havns værdier:

  • Købmandskab – vi laver god forretning.
  • Ansvarlighed – det, der er værd at gøre, er værd at gøre godt.
  • Pionérånd – vilje og lyst er drivkraften.

En uformel organisation med flad struktur og høj grad af pionerånd

Du får en vigtig rolle hos en central dansk produktionshavn, hvor du bliver en del af en virksomhed med klare værdier og meget høj medarbejdertilfredshed.

I salgsafdelingen er der stort fokus på vidensdeling og samarbejde, og herfra arbejder du tæt sammen med både den tekniske afdeling og forretningsudvikling.

Få et indblik her:

Søg stillingen