Head of Proposals & Specifications

Er du skarp til tal, og har du erfaring fra tilbudsprocesser samt en stærk teknisk baggrund? Så er det måske dig, vi leder efter til en spændende og udfordrende stilling i en internationalt orienteret og projektbaseret energivirksomhed, med masser af dygtige vidensmedarbejdere.

Du går foran og udvikler din afdeling løbende

Du bliver den daglige leder af afdelingen ’Proposals & Specifications’, hvor du sammen med et mindre team af kompetente medarbejdere, står i spidsen for at drive tilbudsprocessen med udgangspunkt i skarpe specifikationer og kalkulationer.

Du får en vigtig rolle i at understøtte og bygge videre på AET’s allerede stærke markedsposition – en position, der giver mange forespørgsler fra potentielle kunder, samt stor aktivitet blandt virksomhedens Area Sales Managers, der er ansvarlige for opsøgende salg.

Med udgangspunkt i disse forespørgsler varetager du og dit team:

  • Koordinering af teknisk specifikationsarbejde.
  • Indhentning af information fra forskellige afdelinger/kompetenceområder til udarbejdelse af specifikationsarbejdet.
  • Indhentning af underleverandørtilbud i tæt samarbejde med ’Procurement & Sourcing’.
  • Kostpriskalkulationer.
  • Deltagelse i kundeforhandlinger.

Foruden disse opgaver bidrager du til kontinuerlig optimering og udvikling af arbejdsmetoder og projektværktøjer i tilbudsprocessen.

I AET arbejdes der med projekter med lang lead-time. Det vil sige, at din afdelings bidrag til projekterne i nogle tilfælde er at assistere ved udarbejdelse af budgetinformation, og i andre tilfælde at drive og koordinere udarbejdelsen af meget omfattende tilbudsspecifikationer.

Som Head of Proposals & Specifications skal du se dig selv som ‘spillende træner’, hvor du selv tager aktiv del i afdelingens opgaver. Samtidig skal du have lyst til ledelse, hvor du har et naturligt fokus på at skabe motivation og trivsel i dit team.

Du skal forvente rejseaktivitet på op til 30 dage om året – ofte som en del af salgsteamet.

Profil

Du har sandsynligvis en relevant ingeniørmæssig uddannelse (maskin eller energi), som er suppleret med stærk erfaring med kalkulationer og tilbudsprocesser. Optimalt har du viden fra energisektoren, men vigtigst er det, at du har god teknisk forståelse samt overblik, og samtidigt evner at tænke kommercielt.

Måske har du allerede erfaring med ledelse af specialister inden for området, men du kan også være en dygtig specialist, der nu brænder for at prøve kræfter med ledelse og afdelingsansvar.

Du opnår succes i stillingen, når du formår at matche kundens behov med AET’s tekniske formåen med øje for godt købmandskab – alt sammen med udgangspunkt i intern vidensindsamling og koordinering. Derfor er din evne til at opbygge netværk og gode relationer både internt og eksternt også vigtig, da du får mange snitflader i og uden for AET.

Personligt trives du med teamarbejde, hvor du bidrager positivt med godt overblik, klare prioriteringer samt evnen til at arbejde struktureret og vedholdende. Dit arbejde bærer præg af kvalitet og grundighed samtidigt med, at du forstår vigtigheden af fleksibilitet.

Endelig er det afgørende, at du kommunikerer på forhandlingsniveau på dansk og engelsk såvel skriftligt som mundtligt.

Faglig og personlig udvikling

Du får et spændende og alsidigt job i en dynamisk og international virksomhed. Kulturen er uformel, fagligheden høj, og der er fokus på et kommercielt mindset.

Derudover får du ca. 140 kolleger, der hver dag arbejder sammen om at gøre en forskel for kunde, og for at understøtte en verden drevet på bæredygtig energi. I jobbet får du rig mulighed for at præge og udvikle både din stilling og afdelingen.

Desuden tilbydes du gode og ordnede ansættelsesforhold, der udover en attraktiv løn, som matcher dine kvalifikationer, også rummer bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring.

Søg stillingen