Projektleder/Produktudvikler til Udvklingsafdelingen

Vil du arbejde med Design for Manufacturing og videreudvikle Elcolds produktkoncept og produkter til næste niveau?

Produktudvikling

I denne spændende stilling, med reference til produktdirektøren, kommer du til at arbejde med Design for Manufacturing, som er et væsentligt element i strategien for at fastholde og styrke Elcolds langsigtede konkurrencedygtighed og lønsomhed. Du skal dermed videreudvikle det eksisterende produktkoncept til det næste niveau.

De overordnede indsatsområder er at gennemføre en samlet optimering af eksisterende standardprodukter og af produkternes design-, Masterdata- og produktionsprocesser.

Dine væsentligste opgaver omfatter derfor bl.a.:

  • Analyse og optimering af alle væsentlige processer i design, konstruktion, Masterdata og produktion (bl.a. reduktion af manuelle processer til automatisering, hvor det er muligt).
  • Opbygning af kølesystemer (starte ved skrivebordet og slutte i værkstedet).
  • Indgå i projekter om udvikling af nye produkter
  • Samlet review af nuværende standardproduktprogram, herunder design review.

Området har ejers, direktionens og øvrige ledelses fulde bevågenhed og opbakning, og skal løses i et tæt samspil med salg, produktion, planlægning/logistik og den øvrige tekniske organisation.

Målet er et strømlinet produktprogram, som opfylder kundernes behov for fleksible, effektive og nye produktløsninger, og som samtidig muliggør og sikrer en effektiv produktion og levering af produkter.

Du brænder for effektive produktionsprocesser og produktudvikling

Det forventes, at du kommer med en uddannelse som maskinmester, maskintekniker eller lignende, gerne med en håndværksmæssig baggrund og gerne med kendskab til køle/frys. Med det rette talent kan du også være nyuddannet i dette job.

Du har erfaring med standardisering af produkter, og du har styr på begreberne og processerne inden for dette område. Hertil har du erfaring med at flytte produktion fra manuelle til automatiserede processer. Alt i alt har du dermed indsigt i og erfaring med optimering af produktionsprocesser generelt.

Som person brænder du for effektive produktionsprocesser og produktudvikling, og du vil gerne arbejde med udvikling af processer og standarder, samt nyudvikling af det enkelte produkt. Du er energisk, vedholdende og har gåpåmod. Ligeledes arbejder du meget struktureret og systematisk med sans for detaljen. Du besidder projektlederens personlige gennemslagskraft, gode kommunikationsevner og evne til at inddrage og motivere væsentlige interessenter i et konstruktivt samarbejde. Du er i stand til effektivt at planlægge egen hverdag, og du trives i et uformelt miljø, hvor frihed under ansvar præger hverdagen.

Udviklingsmuligheder i flad organisation

Du får et udfordrende job med gode udviklingsmuligheder i et godt arbejdsmiljø, samt en vigtig rolle i virksomhedens kontinuerlige udvikling. Da der er tale om strategiske opgaver vil dit arbejde, og ikke mindst dine resultater, have en effekt på virksomhedens konkurrenceparametre og lønsomhed.

Du kommer til en motiveret og engageret organisation med gode udviklingsmuligheder, et stærkt fællesskab, en uformel omgangsform og frihed under ansvar.

Generelt bliver du en del af en virksomhed med højt til loftet, og en organisation med flad struktur og korte beslutningsprocesser.

Søg stillingen