Seniorrådgiver - vvs og ventilation

Drømmer du om at løse komplekse projekter i høj kvalitet sammen med dygtige kollegaer, hvor du bidrager aktivt til den faglige udvikling inden for vvs- og ventilationsområdet?

Forskelligartede projekter med mange kontaktpunkter

Som seniorrådgiver får du berøring med et bredt spektrum af vvs- og ventilationsopgaver, og du er typisk med på et projekt fra start til slut.

Du deltager som fagleder i projektledelses-, projekterings- og bygherrerådgivningsopgaver, udarbejdelse af teknisk dokumentation, beskrivelser, rapporter og diverse udbudsmateriale. Derudover udfører du tilsyn og løbende opfølgning på de enkelte opgaver.

Opgaverne varierer fra renovering til nybyggeri inden for industri, sygehuse, boliger, skoler og hoteller, hvor du får masser af direkte kundekontakt.

Din base bliver på kontoret i Aarhus, hvor du vil have tæt samarbejde med afdelingens øvrige rådgivere. Derudover arbejder du naturligvis også tæt sammen med kollegaerne fra både Kolding og Albertslund. Du refererer til afdelingslederen for Byggeri Øst.

Flere års erfaring med projektering af vvs og ventilation

Din erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen gør, at du har styr på værktøjskassen, og at du kan agere fagleder i tværfaglige projekter, hvor du styrer leverancer, tid og økonomi med sikker hånd.
På dit CV står der:
Vvs-ingeniør som uddannelse
Projekteringserfaring med vvs og ventilation på store og mindre projekter inden for renovering og nybyggeri
Indgående viden om relevante ydelsesbeskrivelser og aftaledokumenter
God erfaring med energirammeberegninger, indeklimasimuleringer og dagslysberegninger/simuleringer
Kendskab til Revit, Bluebeam og MS Office pakken
Viden om hvordan der arbejdes med bæredygtighed på projekter.
Du har gode kommunikationsfærdigheder i skrift og tale, både på dansk og engelsk. Du er helhedsorienteret og formår at stille de rette spørgsmål og se løsninger på udfordringerne med afsæt i kundens behov. Du går struktureret til dine opgaver og er i stand til at træffe selvstændige beslutninger samtidig med, at du er bevidst om, at det er det samlede team, der skaber resultaterne.

Faglig stolthed og stort fokus på trivsel

Spangenberg & Madsen (S&M) sætter barren højt, når det kommer til faglighed, og derfor gør de meget ud af at dyrke synergien imellem de forskellige specialer, og de vægter videreuddannelse højt. Samtidig er det for S&M en selvfølge, at arbejdslivet skal harmonere med privatlivet, og derfor er fleksibilitet og gensidig tillid i højsædet.

S&M har en høj medarbejdertilfredshed, og tonen er rar og uformel. De har prioriteret en flad ledelsesstruktur, hvor der er kort vej til beslutninger og indflydelse.

Søg stillingen