Fagchef – vvs og ventilation

Du sætter den faglige retning for vvs og ventilation i et af landets førende rådgivende ingeniørfirmaer inden for tekniske installationer. Det betyder, at du får en hel central funktion med masser af indflydelse.

Ansvar for udvikling og sparringspartner for organisationen

Som fagchef i S&M bliver du en del af et dedikeret team, hvor professionalisme og kvalitet er nogle af nøgleordene.

Du refererer til direktøren i Vest og arbejder tæt sammen med direktionen, hvor din fagekspertise danner grundlag for strategiske beslutninger for området. Det er dermed dig, der:

  • har ansvaret for udvikling og udbredelse af fagværktøjer.
  • sikrer, at vvs og ventilation er integreret med de øvrige fag.
  • løbende er opdateret på den teknologiske og lovmæssige udvikling inden for fagområdet.
  • spotter talenter og kortlægger de faglige kompetencer for vvs og ventilation i hele S&M.

Du er med til at sikre den høje faglighed og høje kvalitet i S&M’s rådgivning, hvor du også samarbejder tæt med afdelingslederne om kundeprojekter, allokering af ressourcer og faglig udvikling af kollegaer.

Med din dybe fagindsigt står du selvfølgelig til rådighed som sparringspartner for vvs- og ventilationsingeniørerne, så du dermed bidrager til løsning af komplicerede opgaver.

Din base bliver på kontoret i Aarhus.

Omfattende erfaring fra rådgiverbranchen og dyb byggeteknisk forståelse

Du har en relevant fagteknisk uddannelse - gerne som vvs-ingeniør. Du har flere års erfaring fra en tilsvarende stilling og er ajourført på gældende lovgivning, ligesom du også er opdateret på teknologi- og markedstendenser.

I dit netværk er du anerkendt for din faglighed og ekspertise, som du gerne deler ud af. Du har desuden en god forretningsforståelse og tilsvarende indsigt i hvilket fagligt niveau, der kræves på de forskellige projekter.

Som person er du jovial og imødekommende og evner at formidle og italesætte faglige udfordringer på flere organisatoriske niveauer. Din tilgang til opgaverne er baseret på metodik og solid praktisk erfaring gennem din karriere.

Dyb faglig stolthed og trivsel i højsæde

Spangenberg & Madsen er de seneste år certificeret som en god arbejdsplads. Der er høj medarbejdertilfredshed og en sund kultur, hvor sammenhold, humor og empati på tværs af afdelinger og ledelsesniveauer kendetegner hverdagen.

Søg stillingen