Seniorrådgiver - el

Du er typisk med på et projekt fra start til slut, enten alene eller sammen med kollegaer, afhængigt af projektets omfang. Alle dine S&M-kollegaer har fokus på teknik og teknologi og er aldersmæssigt godt fordelt, hvilket giver en god dynamik med mulighed for sparring og udvikling på tværs.

Professionel rådgivning med et bredt ansvar

Som seniorrådgiver får du en central rolle i projekterings- og bygherrerådgivningsopgaver, hvor du agerer fagligt fyrtårn inden for el- og teknologiløsninger.

Din fornemste opgave er at tage ansvaret for det samlede el-projekt, hvor du sikrer overholdelse af tidsplaner, økonomisk opfølgning og står til rådighed med sparring og videndeling med de øvrige projektdeltagere.

Du udarbejder teknisk dokumentation, beskrivelser, tegningsmateriale og diverse udbudsmaterialer. Din kontaktflade bliver bred, og du får en tæt relation til samarbejdspartnere, brugere, leverandører, kunder og ligeledes får du rig mulighed for gøre brug af dit eget netværk.

Din base bliver på kontoret i Kolding, hvor du vil arbejde tæt sammen med de øvrige rådgivere og refererer til afdelingslederen for Byggeri Syd. Derudover har du også tætte samarbejder på tværs af S&M’s øvrige lokationer.

Erfaren, ambitiøs og samarbejdsorienteret

Du er en tillidsvækkende holdspiller, som motiveres af gode relationer og derigennem evner at understøtte samarbejdet mellem projektets parter. Du er samarbejdsorienteret, tænker i helheder og formår at prioritere dine opgaver, samtidig med at du bidrager til et åbent forum for vidensdeling blandt dig og dine kolleger.

Derudover har du:

  • Uddannelsesbaggrund som el-ingeniør eller el-installatør
  • Byggeteknisk forståelse og solid viden om gældende lovgivning
  • Minimum 6-10 års erfaring med el-projektering
  • Høj integritet og evnen til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger
  • Gode kommunikationsfærdigheder og formår at formulere dig klart og entydigt

Ovenstående har du forventeligt opbygget gennem tilsvarende stillinger inden for rådgiverbranchen, hvor du løbende har tilegnet dig ny viden på området og nu står et sted, hvor du er klar til at tage næste skridt.

Faglig stolthed og stort fokus på trivsel

Spangenberg & Madsen sætter barren højt, når det kommer til faglighed, og derfor gør de meget ud af at dyrke synergien imellem de forskellige specialer og vægter videreuddannelse højt. Samtidig er det for S&M en selvfølge, at arbejdslivet skal harmonere med privatlivet, og derfor er fleksibilitet og gensidig tillid i højsædet.

S&M har en høj medarbejdertilfredshed, og tonen er rar og uformel. De har prioriteret en flad ledelsesstruktur, hvor der er kort vej til beslutninger og indflydelse.

Søg stillingen