Naturvidenskabelig konsulent med politisk tæft

Du får din daglige gang i et inspirerende og udviklende miljø på Børsen i København, hvor du er bindeleddet mellem medlemmerne, embedsværket og branchens øvrige interessenter. Dermed får du et stærkt mandat til at skabe gode rammevilkår for en branche i vækst.

Branchens faglige sparringspartner og politiske radar

Som Kosmetik- og hygiejnebranchens naturvidenskabelige konsulent repræsenterer du brancheforeningens over 90 medlemmer, hvor du arbejder tæt sammen med den administrerende direktør i videreudviklingen af organisationen.

Du opsøger ny viden, sætter dig ind i diverse initiativer på kemiområdet og motiveres af at oversætte dette til konkret betydning for den enkelte medlemsvirksomhed. Du sparer med medlemmerne om deres behov og formår at omsætte disse til politiske forslag og mål, som du sætter en ære i at forfølge.

Konkret får du ansvaret for:

  • At være på forkant med kommende initiativer og regulering.
  • Vejledning til medlemmer ift. regulatoriske og tekniske spørgsmål på kosmetik- og hygiejneområdet.
  • Repræsentation og interessevaretagelse af branchen i arbejdsgrupper og udvalg i Danmark og EU.
  • Afholdelse af og deltagelse i arbejdsgrupper, seminarer, arrangementer og konferencer.
  • Internationalt samarbejde og netværk både i branchen og embedsværket.

Du bliver en del af et dedikeret sekretariat med fire kollegaer.

Naturlig netværker med fokus på fagligt samarbejde

Du har en naturvidenskabelig uddannelse kandidatniveau fx inden for miljø, kemi eller biologi. Ideelt har du gennem din karriere fået en forståelse for, hvordan embedsværket fungereralternativt er du nysgerrig at dybere indsigt i det politiske arbejde.

Dine veludviklede kommunikative evner koblet med en solid faglig viden gør dig i stand til at forhandle og sikre bedst mulige rammevilkår for medlemmerne. samme måde evner du at oversætte kompleks information til konkret anvendelse i dagligdagen.

Du trives med en stor berøringsflade med interessenter på forskellige niveauer og elsker samtidig fagligt nørderi. Den ene dag bruger du dit udadvendte væsen til at skabe relationer og holde oplæg. Næste dag udarbejder du høringssvar og nyhedsbreve med høj detaljegrad og grundighed og sætter dig ind i kompliceret fagligt og juridisk stof.

Du er foran point, hvis du allerede har branchekendskab, men vigtigst er, at du villig til at lære.

Høj grad af indflydelse og unikt netværk med faglig diversitet

Du får en unik indgang til et nationalt og internationalt netværk og en branche i vækst, hvor du arbejder for anerkendte brands.

Stillingen byder desuden på rig mulighed for videreuddannelse og for selv at påvirke, hvilke projekter du sætter i værk og følger til dørs.

Søg stillingen