Product Sustainability Coordinator

Brænder du for klimaet og at arbejde med bæredygtighed og CO2 reduktion? Roth North Europe er førende leverandør inden for gulvvarme og brugsvandssystemer, men har ambitioner om også at være førende inden for bæredygtighed på tværs af deres nordeuropæiske markeder, og det har de brug for din hjælp til.

Stillingen

Som Product Sustainability Coordinator bliver du ansvarlig for at analysere og dokumentere produkters bæredygtighed med det formål at identificere muligheder for forbedringer. Du skal drive deres livscyklusvurdering (LCA) og udviklingen af miljøvaredeklarationer (EPD) og hjælpe med at nå ambitionen om at levere markedets mest bæredygtige løsninger.
Som Product Sustainability Coordinator skal du arbejde på tre niveauer:
  • Produktniveau, hvor du skal arbejde på at nedbringe Roth North Europes produkters CO2 aftryk samt drive processen omkring miljøvaredeklarationerne på tværs af markeder og landegrænser
  • Projektniveau, hvor du skal arbejde tæt sammen med virksomhedens nordeuropæiske salgsenheder, der har brug for dine livscyklusvurderinger og nationale miljøvaredeklarationer
  • Corporate niveau, hvor du skal være med til at udvikle klimaregnskabet og i samarbejde med Marketing kommunikere deres bæredygtige klimaindsatser både internt og eksternt

Stillingen er nyoprettet og giver dig mulighed for at sætte dit eget fodaftryk på rollen og køre dine egne bæredygtige klimaindsatser på tværs af deres salgsenheder og markeder i Nordeuropa.

Du vil indgå i Product & Development sammen med 8 engagerede og kompetente kolleger, hvor der er god social dynamik. Kulturen i afdelingen giver dig mulighed for indflydelse og plads til at nå egne mål og ambitioner.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har minimum 2 års erfaring med bæredygtighed fra en lignende stilling – gerne inden for byggebranchen – hvor du har arbejdet med LCA og EPD.
Din uddannelsesmæssige baggrund er sandsynligvis på bachelor eller kandidatniveau som fx miljø- eller bygningsingeniør, bæredygtighedskonsulent e.l.
Du har helt sikkert et godt drive og trives med høj grad af frihed og lyst til at skabe bæredygtige resultater i en ambitiøs og succesfuld virksomhed.

Det får du

De er ambitiøse og arbejder dagligt fokuseret på at udvikle virksomheden, produkterne og services til markedet, så de forskellige kundesegmenter til stadighed vil opleve Roth North Europe som de bedste inden for gulvvarme og brugsvandssystemer. Du får kontorplads på det nordeuropæiske hovedkontor og logistikcenter i Frederikssund.

Vi afholder samtaler løbende, så send os gerne dit CV hurtigst muligt.

Søg stillingen