Innovativ og vækstorienteret udviklingschef

Tør du udfordre det eksisterende, og kan du stå i spidsen for, at udviklingsafdelingen når nye højder? Er du samtidig en god kommunikator med en involverende ledelsesstil? Så er det dig, vi søger.

Stærk leder, der sætter den strategiske retning for udviklingsafdelingen

Borum A/S har en eksportandel på 95% og i de kommende år er der fokus på at skabe produkter og løsninger, der understøtter både de kortsigtede udviklingstiltag og sikrer eksekvering af den langsigtede strategiplan.

Målsætningen er at lancere nye og innovative maskiner og applikationer til markeringsbranchen. Som udviklingschef er det din opgave at forme den fremtidige udvikling i Borum A/S gennem nye produkter og forbedring af de eksisterende.

Du er derudover leder for udviklingsafdelingens 8 medarbejdere fordelt på områderne mekanik og software, hvor du bliver en vigtig og efterspurgt sparringspartner, der arbejder hands-on med projekterne.

I din dagligdag har du tæt dialog med maskinleverandører og interne specialister fra produktion, salg og service. I projektfasen er du den primære sparringspartner for salg og product management, så du håndterer dialogen, sætter retning og sikrer økonomisk overblik og konsekvenser heraf.

Derudover arbejder du kontinuerligt med:

 • mekanik- og softwareudvikling herunder cloud-baseret dataopsamling
 • ressourcestyring og opfølgning på igangværende projekter, herunder korrekt rapportering af investerings- og tidsplaner gennem anvendelse af Microsoft projektstyringsværktøj
 • ledelse af selskabets produktudvalg samt indstilling af projekter med ansvar for projektplan og budget
 • produktoplæg og innovationsideer forankret i forundersøgelser
 • deltagelse i kundemøder mht. specifikke krav til maskiner samt indstille eller afslå projekter
 • kvalitetssikring af teknisk dokumentation, herunder manualer
 • intern og ekstern kommunikation omkring tekniske ændringer
 • udvikling og implementering af grønne løsninger.

Ingeniør med teknisk indsigt og ledererfaring

Du har en teoretisk baggrund som maskin- eller el-ingeniør og flere års erfaring fra en lignende stilling, hvilket giver dig dyb teknisk forståelse inden for maskinudvikling og forbrændingsmotorer.

Derudover har du forventeligt:

 • industrierfaring med udvikling af mekanik/elektronik til serieproduktion
 • erfaring med SolidWorks, projektstyringsværktøjer og gerne kendskab til NAV BC 365
 • flere års ledelseserfaring – både strategisk og taktisk
 • dansk- og engelskkompetencer på forhandlingsniveau.

Som leder er du kendt for at være synlig og motiverende. Du træffer selvstændigt beslutninger og står på mål for disse. Din struktur gør dig i stand til at holde overblikket i en travl hverdag, hvor det forventes, at du håndterer udfordringer og skaber løsninger. Desuden er det kendetegnende for dig, at du bidrager med god energi til den daglige trivsel gennem din positive tilgang, ligesom du ved, at vejen til succes fordrer et stærkt samarbejde på tværs af hele virksomheden.

Stor indflydelse

Med din centrale rolle påvirker du fremtidige produkter og har indflydelse på hele værdikæden; fra den indledende idé til det færdige produkt. Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt og en unik mulighed for at sætte retning for dit eget område i en brancheledende virksomhed.

Vi forventer at indgå kontrakt med den rette kandidat inden udgangen af februar 2022.

Søg stillingen