Web- & Content Specialist

Brænder du for at skabe knivskarpt content i øjenhøjde? Og har du teknisk forståelse, der kan bringes i spil i den daglige drift af et website?

Kommunikativ rolle med fokus på content

Som Web- & Content Specialist hos Jysk Fynske Medier får du en central rolle med fokus på den stærke kommunikation såvel internt i salgsorganisationen, som eksternt ud mod annoncører. Du har samtidig driftsansvaret for en ny annoncørrettet hjemmeside, hvor fokusområdet er at få drevet trafikken ind gennem et kontinuerligt flow af højaktuelt og spændende content til annoncørerne.

Sammen med dine kollegaer i Business Support & CRM-afdelingen skal du bidrage til at få strategien ud at leve, og du får stor indflydelse på de fremadrettede aktiviteter. Du bliver en del af et team med dygtige kollegaer, hvor sparring og læring er en naturlig del af praksis.

Du får muligheden for at:

  • få fingrene ind i maskinrummet, når det drejer sig om udvikling og udformning af content fra A-Z
  • dykke ned i de mange muligheder på JFM’s wordpress site
  • bevise at aktiviteterne virker via tracking, rapportering af contents performance og videoviews
  • teste dine kommunikative evner i udformning af whitepapers, how-to-guides m.m.
  • komme i tæt dialog med kunderne, kundesupporten og salgsmedarbejderne ifm. brandingkampagner, website og interne kommunikationer.

Du bliver overordnet set en vigtig medspiller i at få den interne kommunikation i Jysk Fynske Medier løftet til et niveau, hvor ”alt” CRM kommer til at synes simpelt for den enkelte medarbejder.

Hvem er du?

Du har givetvis en uddannelse inden for markedsføring, kommunikation eller lignende – og gerne erhvervserfaring inden for samme områder. Du har kendskab til drift af hjemmesider, og gerne erfaring med at bruge wordpress, men det er ikke et must. Du har sikkert allerede en vis erfaring med og forståelse for CX til at sikre det rette content. Vi forestiller os derfor, at du har viden om, hvad der skal til for at skabe relationer til kunderne – via skriftligt og visuelt content. Du forstår at arbejde med video som content og har øje for, hvilken betydning CRM har ifm. at opbygge kunderelationer.

Som person formår du at arbejde selvstændigt og trives med ansvar for egne opgaver. Du sætter derfor en ære i at lave et godt stykke håndværk samtidigt med, at du har evnen til at holde tempoet og få eksekveret til tiden. Du er analytisk og kommunikativ stærk, og drives af vekselvirkningen mellem driftsopgaver og udviklende tiltag.

Masser af muligheder for udvikling og indflydelse

Som Web- & Content Specialist træder du ind i en spændende stilling i et af landets største mediehuse, med gode karrieremuligheder – og i en afdeling, hvor der er god fleksibilitet.

Du får en uforudsigelig og dynamisk hverdag med mange spændende udfordringer. Du vil indgå i et uformelt miljø med dygtige og kvalitetsbevidste kollegaer, hvor der lægges stor vægt på gode samarbejdsevner og vidensdeling. Du får rig mulighed for faglig udvikling, idet du kommer til at arbejde i flere unikke systemer. Ligeledes vil der være gode muligheder for personlig udvikling og indflydelse på din egen hverdag og arbejdsopgaver.

Du får din daglige gang på Jysk Fynske Mediers kontor i Odense.

Søg stillingen