Svensktalende kundesupportere til nordjysk virksomhed

Kan du begå dig flydende på svensk, og dermed udøve support og service til det svenske kundesegment? Synes du derudover, at det kunne være spændende at være en del af en designvirksomhed, der følger med i de nyeste designtendenser? Så læs med her!

Kundefokus

I denne stilling vil dine konkrete arbejdsopgaver blive at oprette og godkende kundeordrer i systemet, lave service- og reklamationsbehandlinger samt telefonisk support, primært til svenske kunder.

Du bliver en del af et kundesupportteam med syv andre kollegaer, hvor I kommer til at arbejde tæt sammen og sparre med hinanden.

Dit svenske er alfa omega

Stillingen kræver, at du kan begå dig flydende på svensk, både mundtligt og skriftligt.

Udover ovenstående er du en person, som er:

  • energisk og engageret
  • ansvarsbevidst og handlekraftig
  • serviceminded og har et godt humør
  • i stand til at have flere bolde i luften på en gang

Kom med på vækstrejsen

Virksomheden vækster og har store ambitioner for de kommende år. Virksomheden arbejder inden for designbranchen, og ligger 20 minutters kørsel nord fra Aalborg. De har fokus på bæredygtighed og følger med i de nyeste trends og tendenser, der er i branchen.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor der er et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet og dygtige kollegaer. Virksomheden har fokus på medarbejdernes trivsel, og du kommer til en arbejdsplads, hvor dine faglige og personlige udviklingsmuligheder er store.

Søg stillingen