Sales Engineer, OEM-projekter, Ballofix-løsninger

Er du klar til at slå dine folder hos en internationalt førende leverandør af ventilteknologi? BROEN leder efter en Sales Engineer, der, i samarbejde med kunden, kan specificere nye kundetilpassede ventilløsninger.

Kundeansvar og projektledelse fra idé til løbende leverancer til kunder i Europa

I denne spændende stilling, får du et international islæt og en bred vifte af varierede opgaver. Som Sales Engineer, OEM-projekter, hos BROEN, bliver din primære opgave projektsalg til OEM´er i Europa. Du kommer til at arbejde med hele værdikæden, lige fra den indledende dialog og behovsafdækning sammen med kunden, til det færdige produkt og løbende leverancer.

Desuden etablerer og afholder du kundemøder og -besøg, og sikrer vedligeholdelsen af eksisterende kunder.

Herudover omfatter dine arbejdsopgaver bl.a.:

  • at håndtere forespørgsler fra eksisterende og nye OEM-kunder
  • at udarbejde tilbud og indgå rammeaftaler for OEM-projekter
  • leadgenerering og telefoncanvas til potentielle OEM, samt generel opfølgning
  • at lede OEM-projekter, i samarbejde med interne afdelinger hos BROEN og med kunden
  • aktiv brug af CRM, samt håndtering af stamdata m.m. i ERP for OEM-produkterne
  • messedeltagelse i Europa på BROEN-stand.

Det forventede antal årlige rejsedage bliver ca. 40 dage i Europa, men kan variere afhængigt at din tilgang til kunderne.

Din primære arbejdsplads bliver på BROENs hovedkontor i Assens på Fyn, hvor du får reference til Sales Director for BROEN Ballofix.

Tekniske ventilløsninger og stærke kommunikative evner

Den ideelle kandidat har solid teknisk og applikationsmæssig indsigt inden for VVS-området. Du har forståelse for løsningssalg og ”value selling”, så du sammen med kunden kan definere ventilløsninger, der, baseret på BROENs teknologi, skaber værdi for kunden.

Du vil naturligvis blive klædt godt på i relation til BROENs teknologier, så kunden mærker, at du ved hvad du taler om. Du har kunden i fokus, og er hjemmevant i brugen af CRM-systemer.

Du er udadvendt, struktureret og samtidig en god kommunikator, på såvel dansk som engelsk. Kan du også tysk, er det en fordel.

Som person arbejder du med frihed under ansvar, og ser dig selv som en initiativrig, løsningsorienteret og imødekommende kollega.

”Be an entrepreneur, take ownership, go for excellence”

.. Er blot et udsnit af de værdier, som er grundlæggende for ånden hos BROENs medarbejdere. Du bliver brandambassadør for en virksomhed, der allerede har en stærk markedsposition, og som er kendt for en suveræn produktkvalitet.

Du får en selvstændig stilling i et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og beslutningsvejen er kort. Du bliver ansat i BROEN, som er en veldrevet og økonomisk stærk virksomhed. Virksomheden tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension, bonus m.m.

Søg stillingen