Kunderådgiver med el-teknisk baggrund

Har du en el-teknisk baggrund, og har du lyst til at prøve kræfter med en stilling i internt salg, hvor du skal rådgive og sælge de rette løsninger inden for Eatons brede produktprogram?

Kundeservice og rådgivning

Som intern kunderådgiver hos Eaton, bidrager du til at udvikle processer, så kunderne får den mest optimale oplevelse ved henvendelser. Efter oplæring bliver det din primære opgave at rådgive og hjælpe virksomhedens kunder til at vælge de rette løsninger inden for projektsalg.

De primære arbejdsopgaver for denne stilling er salg, kundeservice og rådgivning med et internationalt islæt, da Eaton er i proces med at etablere en ”Nordic Zone” for at styrke samarbejdet på tværs af landegrænserne. Så du vil få et tæt samarbejde med dine nordiske kollegaer – herunder også medarbejdere i Budapest, hvor flere medarbejdere i den interne salgsafdeling er ansat.

Arbejdsopgaverne er derudover, at:

  • yde kundeservice i form af at hjælpe kunden med forskellige løsningsmuligheder
  • svare på kundehenvendelser på mails og telefon
  • hjælpe dine kollegaer i teamet så I samlet leverer bedre resultater
  • varetage en mindre del af administrativt arbejde i form af ordreindtastning, fakturering m.m.

Dygtig kommunikator med lyst til læring og udvikling

Du har formentlig en uddannelse som elektriker – evt. med en overbygning. Du er en dygtig kommunikator, og kan begå dig på dansk såvel som engelsk. Du er allerede foran på point hvis du har erfaringer med ERP-systemer – og hvis du ikke har, så skal vi nok lære dig det. Vigtigst er, at du har lysten til at lære og udvikle dig.

Som person har du et godt humør og lader dig ikke slå ud af, at der i perioder er travlt. Du har ja-hatten på når du er på arbejde, og er ikke bange for at hjælpe en kollega – også selvom det ikke er inden for dit ansvarsområde.

Det får du

Du får det bedste fra to verdener. Eaton er en international virksomhed med over 92.000 medarbejdere, som er økonomisk stærk og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Samtidig er Eaton Danmark en overskuelig størrelse med ca. 40 medarbejdere, hvor alle kender alle.

Du bliver en del af en virksomhed hvor attitude og viljen til at lære er vigtigere, end det du kan ved ansættelse – vi skal nok lære dig det du mangler. Derudover er der gode løn- og ansættelsesvilkår.

Søg stillingen