Projektleder

Har du flair for alt det tekniske, og lyst til at arbejde i et passioneret miljø, hvor der skæres igennem bl.a. ved hjælp af den nyeste rørlaserteknologi? Så er du måske den nye projektleder til produktionsvirksomheden L-tek!

Faglige udfordringer i en afvekslende hverdag

I rollen som projektleder, får du direkte reference til teamleder for ordreafdelingen. Dine ansvarsområder spænder bredt, og du får både berøring med projektledelse og indkøb. Sammen med sælgerne, er du ansvarlig for din egen portefølje af kunder, og du får din daglige gang på arbejdspladsen i Nørager, hvor der er højt til loftet og gode udviklingsmuligheder.

Projektlederrollen indebærer ansvar for god kommunikation mellem kundernes tekniske afdeling/indkøbsansvarlige og kvalitetsafdeling, samt internt mellem salg og produktion.

Du har overblikket, når det kommer til koordinering af kundekontakt ift. ordrebekræftelse, dokumentationer, specifikationer og leveringstider, og du har særligt ansvaret for at optimere samarbejdet på tværs af organisationen.

Som projektleder er det dig, der står for at:

 • supportere L-teks salgsansvarlige og bidrage med mersalg
 • udarbejde salgstilbud og ordrer
 • koordinere kundernes ønsker og afvikle projekterne, i samarbejde med produktionen
 • udfærdige de nødvendige dokumenter til produktionen, dvs. tegninger, styklister og processer på baggrund af kundespecifikationer
 • foreslå ændringer til ovennævnte, såfremt disse ikke harmonerer med normer og/eller nemmere fremstillingsmetoder
 • koordinere alle ordreaktiviteter, inkluderet ændringer, nødvendig dokumentation og specifikationer gennem hele organisationen
 • ad-hoc support til hele organisationen.

Derudover har du nogle indkøbsrelaterede opgaver, hvor du bl.a. har til ansvar at indhente tilbud fra godkendte leverandører, og til at behandle afvigelser på indkøbsfaktura.

Tillidsvækkende tekniker

Du skal være klar til at have mange bolde i luften. Det er derfor en fordel, hvis du er fleksibel og omstillingsparat i hverdagen. Du har erfaring med projektstyring, og gerne erfaring med kommunikation med underleverandører.

Helt konkret, har du formentligt:

 • solid teknisk indsigt og tegningsforståelse
 • gode kundskaber i ERP, tegningssystemer og produktionsstyring
 • kendskab og erfaring med ISO9001/ISO3834 og EN1090
 • solidt kendskab til og brug af Inventor, AutoCAD og Bysoft.

Som person er du en positiv og proaktiv kollega, både for teamet, afdelingen og virksomheden. Du formår derfor at bidrage til den gode stemning i afdelingen, og ikke mindst til den faglige og sociale udvikling.

Det forventes, at du i dit arbejde kan udbrede og modtage erfaringer til gavn for virksomheden, og på denne måde sikre, at opgaver gennemføres rigtigt første gang.

Du behersker dansk både på skrift og i tale, og du har et rimeligt engelskniveau.

Et motiverende arbejdsmiljø med plads til faglig stolthed

Hos L-tek får du skarpe og dedikerede kollegaer, der altid møder kunderne i en åben og gensidig dialog. Dette gælder også i det daglige, hvor du vil befinde dig i et sundt, inspirerende og støttende arbejdsmiljø. Du bliver en del af et team med dygtige fagfolk, der alle arbejder efter L-teks vision, værdier og mål.

Du får som projektleder mandat til at håndhæve L-teks kvalitetsstyringssystem, og er på denne måde med til fortsat at sikre den høje kvalitet af support til kunderne. L-tek tilbyder dig at være med på rejsen, i en innovativ virksomhed med store ambitioner, hvor fødderne stadig er solidt plantet på jorden.

Søg stillingen